cazare-online.com - vechime 3 years 213 days
supercarti.com - vechime 8 years 345 days![]()
cazare-online.com - vechime 3 years 213 days
supercarti.com - vechime 8 years 345 days![]()
Ai perfecta dreptate, dar nu am ce sa verific, vechimea aia e egala cu 0 pentru ca domeniile au fost DROP, iar tu le-ai inregistrat astazi ceea ce inseamna ca vechimea domeniilor este de fix o zi!Sau ... mai pe scurt ... vechimea aia nu te ajuta la nimic, daca asta a fost scopul mesajului!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
iSky, poate ai perfecta dreptate ca nu ajuta cu nimic vechimea, dar uite, promit ca o sa fac un test, in sensul ca o sa pun un site + continut pe unul dintre aceste domenii, si o sa vad rezultatul! O sa incerc pe supercarti.com! Revin cu detalii intr-un topic separat!
Prin 2000 si ceva am facut si eu teste cu domenii de prin `96 si nu au dat niciun rezultat. Aa ... si ma refer aici la domenii fara DROP!Nu conteaza doar vechimea pentru a ranka in SERP ... vechimea e una din multele conditii pentru a avea un proiect bun si care sa fie in top. Succes oricum!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Vechimea unui domeniu "pierdut" e 0. NU ajuta la nimic. Calin B, am cumparat eu destule in trecut, nu mai e nevoie de teste. Cand cumperi un domeniu vechi, e mai "slab" ca un domeniu nou.
Mai mult, eu am o teorie personala, cum ca linkurile mai vechi de 2-3 ani au valoare 0.
Isky tu cumparai domenii in 2000?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@PhoeniXman - Daca am postat gresit rog un moderator sa stearga sau sa mute ... Multumesc!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)