tocmai am terminat de verificat si eu toate domeniile de 2 litere/cifre pe .ro (combinatii a-z + 0-9) si totul e ocupat !
am zis sa verific si eu lista completa de 3 litere ... urmeaza maine sa am si eu rezultatele ..
tocmai am terminat de verificat si eu toate domeniile de 2 litere/cifre pe .ro (combinatii a-z + 0-9) si totul e ocupat !
am zis sa verific si eu lista completa de 3 litere ... urmeaza maine sa am si eu rezultatele ..
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Star, ca sa ai o lista de o acuratete maxima, verifica si unde anume sunt inregistrate. Multe din cele inregistrate la edomenii.ro cu plata anuala si unele vor fi disponibile din cand in cand. Numai eu am inregistrat o gramada de domenii de 2 litere la care apoi am renuntat. Uneori am anuntat public acest lucru, cum ar fi aici, alteori nu.
Asadar, pentru cine mai e interesat de astfel de domenii, fiti cu ochii pe cele inregistrate cu plata anuala..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Apropo, exista un loc unde poti sa verifici ce domenii .ro sunt inregistrate anual ?
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)