Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: bursadedomenii, strategie gresita?

Afișare hibrid

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu am vandut un domeniu pe Bursa de domenii ( listat si pe Sedo si pe Afternic ) . E adevarat ca trecuse ceva timp si nu mai primeam banii . Am luat legatura cu ei si au motivat prin concediul contabilei .Intr-un final glorios am primit si banii . Pana la urma scopul a fost atins . Daca s-au facut tranzactii inseamna ca e un lucru bun .Ca mai pleaca o contabila in concediu asta-i alta treaba...
    Kidu : intr-adevar scopul este de a tempera preturile , dar cred ca efectul este mei degraba o dezorientare . Pe mine ma intereseaza pretul la care au fost tranzactionate domeniile si nu cele care au fost cerute sau ofertate ( decat eventual ca amuzament )
    Ultima modificare făcută de Broscoi; 14th September 2011 la 12:44.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

parerea mea: "facilitatea" aceasta e din categoria "cum sa iti dai cu firma in cap"
    1. nu aveau nici un drept sa afiseze ofertele facute, sunt private ( zic eu )
    2. or sa isi umple db-ul de enspe mii de useri duplicati care isi fac oferte la domeniile proprii
    3. din cauza punctului 2, putinii cumparatori care erau vor disparea pentru ca vor aparea oferte exagerate pe domenii mai mult sau mai putin acceptabile ca si valoare ...

si ca un PS:

parca era si un reprezentant trafic.ro aici si cu siguranta sunt constienti de acest "neajuns": FACETI DIFERENTA INTRE DOMENII SI SITE-URI !!! PUNETI-LE O BIFA, BOLDUITILE, DATI-LE FOC ... cred ca stiu de acest neajuns de luni de zile si tot nu au facut nimic in privinta asta ... no comment
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

cucuruz.com pret oferit: 99128,00 € , se fim seriosi deja e la misto, daca nu se modereaza aceasta facilitate, bursa de domenii va ajunge un site de caterinca, cautati o rezolvare rapida ca pierdeti ofertantii adevarati.

cristianionescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    29

Implicit

Pheonix, e deja un site "de caterinca". Starnet spune mai sus niste lucruri foarte inteligente.
    Primul cel putin e absolut real si genial.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

parerea mea: "facilitatea" aceasta e din categoria "cum sa iti dai cu firma in cap"
    1. nu aveau nici un drept sa afiseze ofertele facute, sunt private ( zic eu )
    2. or sa isi umple db-ul de enspe mii de useri duplicati care isi fac oferte la domeniile proprii
    3. din cauza punctului 2, putinii cumparatori care erau vor disparea pentru ca vor aparea oferte exagerate pe domenii mai mult sau mai putin acceptabile ca si valoare ...

si ca un PS:

parca era si un reprezentant trafic.ro aici si cu siguranta sunt constienti de acest "neajuns": FACETI DIFERENTA INTRE DOMENII SI SITE-URI !!! PUNETI-LE O BIFA, BOLDUITILE, DATI-LE FOC ... cred ca stiu de acest neajuns de luni de zile si tot nu au facut nimic in privinta asta ... no comment
    Multa vreme nu a mers sa schimbi pagina la lista de domenii,
    parca era si un reprezentant trafic.ro aici
    astazi este sarbatoare, dar poate pana deseara vom primi un raspuns de la ei.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu am utilizat siteul, l-am vazut asa, in trecere, nu stiu ce sa zic exact, daca n-ar fi mai bine ca afisarea preturilor sa fie contra-cost, sa fii nevoit sa platesti o taxa sa afisezi un pret anume.

Solutia 100R : intre 1 (sau cat e minim) si suma A listare gratis, intre suma A si B atat, intre B si C atat, intre C si D atat etc. Nu exagerat, trebuie gandita bine suma A si toate reperele astea in functie de vanzarile reale pe .ro, .com dar alta masura de a tempera unele preturi ... nu-mi dau seama. Trebuie calculat bine, taxa anuala sa zicem.

Vanzarile reale sa fie singurul reper, nu ofertele fantastice. Preturile alea cerute nu mai pot fi controlate in clipa de fata, fiecare spera ca "gaseste prostul".

De aia, solutia 100R i-ar tempera pe cei mai multi, fiind nevoit sa scoti bani din buzunar sa ceri un pret astronomic, e un lux, daca domeniul chiar are valoare iti permiti, daca te risti, si iti plac glumele te risti pe banii tai
    Ultima modificare făcută de 100R; 14th September 2011 la 17:12.

sergiuliano este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    499
    Putere Rep
    40

Implicit

Asta mi s-a parut de departe cea mai tare. domeniul respectiv este la categoria "femei"

http://imm.io/9Qnl

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Domeniu ala e chiar super tare, a fost bancul zilei, rad de 5minute, nu stiu ce ai putea face cu acel cucuruz ca sa scoti si bani din el. Pe net circula basme multe si cum au un domeniu cu 10 usd se gandesc sa il valorifice la sume astronomice. Nu am mai urmarit subiectul cu bursadedomenii dar parerea mea ca putea sa mearga fara comision primul an sau pana devenea un brand.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    35
    Posturi
    431
    Putere Rep
    33

Implicit

Există un modul pentru mesagerie privată? Am căutat puțin și nu am găsit nimic.
    Am un blog personal nou.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 204
    Ultimul Post: 1st June 2014, 08:03
  2. indexare gresita?
    De cris în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd June 2010, 18:40
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th January 2008, 14:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte