Mie mi se par enorm de multe domenii inregistrate pentru o tara in care sunt sigur ca nu sunt 10 milioane utilizatori zilnici de web. Multe domenii luate aiurea, la specula.
Mie mi se par enorm de multe domenii inregistrate pentru o tara in care sunt sigur ca nu sunt 10 milioane utilizatori zilnici de web. Multe domenii luate aiurea, la specula.
Principala cauza pentru care par multe e ca nu expira . Nu am motive sa cred ca numarul domeniilor .ro "speculate" este mai mare decat in alte tari , de aproape sau mai departe de noi . Dimpotriva , avand in vedere sistemul rudimentar in care s-au vandut domenii .ro precum si imprevizibilitatea extensiei .ro , multi "speculanti" ( domaineri ) , inclusiv de origine romana ( traitori in Romania sau pe alte meleaguri ) au evitat sa investeasca in .ro . Sunt domaineri romani din a caror impresionant portofoliu aproape ca lipseste .ro. Interesul enorm pentru ccTLD-uri este de data mai recenta .
In plus de asta ,numarul domeniilor .ro valoroase sunt maxim 1000-2000 , deci nu influenteaza semnificativ numarul inregistrarilor .
Ultima modificare făcută de Broscoi; 30th December 2010 la 19:58.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)