Rezultate 1 la 10 din 938

Subiect: Aprecierea valorii unui domeniu web (eng.: domain appraisal)

Afișare hibrid

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    FREE-GAME.CO
    GAMES-FREE.EU
    MOBILE-GAMES.CO

O parere va rog....
    Nici o opinie? As vrea sa le pun in vanzare, si nu as vrea sa le dau chiar degeaba...
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    54

Implicit

Nici o opinie? As vrea sa le pun in vanzare, si nu as vrea sa le dau chiar degeaba...
    Vorbim de niste tld-uri care n-au prea convins si mai vorbim si despre niste combinatii (exceptand poate una) destul de fortate. In loc de free games tu ai games free sau free game. Si ai si cratima in toate 3 cazurile. Eu unul nu cred ca valoreaza cu mult mai mult decat taxa de inregistrare in tote 3 cazurile. Poate ultimul sa aiba ceva valoare. Asa vad eu lucrurile.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Cristi, merci pentru raspuns. Tocmai de aceea am si cerut parerea voastra, pentru ca in speta de fata eu am fost destul de subiectiv.
    Initial am plecat de la premisa, ca numarul de cautari exact match este unul destul de generos:
    mobile games : 74.000
    games free: 110.000
    free game : 135.000

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Vorbim de niste tld-uri care n-au prea convins .
    Aici tin sa te contrazic, referitor cel putin la extensia .eu. Personal am un site care rancheaza pe pozitia 2 atat in .co.uk, cat si in .com .
    Nu stiu ce sa zic despre .co, dar, cum am suficient de mult timp liber in ultima perioada, o sa fac un test cu un domeniu .co , sa vad daca pot demonta mitul ca tld-ul .co nu se ridica la valoarea clasicelor .com , .net, etc.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    54

Implicit

Aici tin sa te contrazic, referitor cel putin la extensia .eu. Personal am un site care rancheaza pe pozitia 2 atat in .co.uk, cat si in .com .
    Nu stiu ce sa zic despre .co, dar, cum am suficient de mult timp liber in ultima perioada, o sa fac un test cu un domeniu .co , sa vad daca pot demonta mitul ca tld-ul .co nu se ridica la valoarea clasicelor .com , .net, etc.
    Eu nu zic ca nu pot ranka. Si eu am un .eu cu care rankez in .ro bine de exemplu. Dar ma refer ca n-au prins inca la lume. domeniile .co le consider o bula de exemplu, in timp ce .eu intr-adevar sta mult mai bine, dar mai mult la nivel "local" daca pot sa ma exprim asa, in cadrul unor tari din UE. Am inteles ca nemtii au inregistrat multe domenii .eu, dar probabil si pentru ca .de-ul lor e destul de evoluat si a fost numai buna alternativa. Noi vorbeam insa de vandut domenii si aici ma refer ca foarte putine tranzactii stiu eu pe sume mari. Cine le-a dezvoltat probabil ca a avut mai mult de castigat.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Denumirea Unui Domeniu
    De dbk în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 00:07
  2. Despre inregistrarea unui domeniu .ro
    De Iulian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 15th September 2008, 15:18
  3. Parcarea unui domeniu
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd September 2008, 14:15
  4. Ajutati-ma la alegerea unui domeniu !!
    De onshop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2007, 17:30
  5. Help In Alegerea Numelui Unui Domeniu
    De EPoX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th March 2006, 10:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •