salut ionut. nu stiam ca activezi si pe aici! ti-am facut o oferta mai demult dar nu am primit raspuns.
voi "mircarii" jonny si raveexe ati luat tot.ro e al lui si nici el nu vrea sa vanda
![]()
Toate drumurile duc la Targoviste
Cat ar valora orasulauto.ro ca domeniu? Daca aveti idee, as vrea o estimare si ca site cu tot cu domeniu - continut creat de mine incapand cu luna februarie 2010.
Blog WP + tema care valoreaza 0; Continut destul de placut si interesant, care valoreaza cateva sute de lei; Domeniu destul de placut si brandabil, care valoreaza ~ 85 EUR; Observ ca e un blog destul de modest, putin optimizat, cu cateva backlink-uri si ... cam atat.
In consecinta, site-ul nu cred ca valoreaza mai mult de 600 RON.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ai auzit prost. Este vorba de www. sex. com . Cand va ajunge si sex.ro sa valoreze atat, atunci vor avea si romanii un trai de viata cat de cat decent, pana atunci insa "Traiasca Romania"![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
orasulauto.ro < 100 Eur faracontent .. cu content... daca tinem cont ca e PR2 maxim 600 Ron - preturile sunt strict pentru piata din Romania , daca faceai Blogul afara , vorbeam de alte preturi.
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Excelent. Trimite-mi te rog PM cu pretul daca e de vanzare![]()
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Nu, nu este de vanzare momentan. Si oricum daca as pune un pret "strain" nu te-ar interesa. Daca esti interesat de achizitionarea lui, fa-mi o oferta buna pe pm (nu un pret "romanesc"), eu nicidecum nu o voi face pentru ca nu eu doresc sa-l vand, ci tu, sa-l achizitionezi! (scuze de offptopic).
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Se poate o estimare și pentru aparate.net? Mă gândeam că ar fi bun pentru un site de review-uri și comparator de prețuri pentru ceva de genul aparate.net/foto/ , aparate.net/aer-conditionat/ etc, linkurile către magazine vor fi afiliate.
aparate 201.000 201.000
"aparate" 201.000 201.000
[aparate] 1.000 720
Vreau si eu o estimare pentru six.ro, i5.ro, d4y.net si mix4.com, ca domenii. Vreau sa le vand si cu ocazia asta poate aflu cat ar da cineva pe ele
Ms.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
ma intereseaza pe mine six.ro sa imi spui cat vrei
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)