Citat Postat în original de seoman Vezi Post
daca maine vreau un domeniu , pur si simplu inregistrez marca fac cerere la rotld si iau domeniu?
nu e chiar asa, nu suntem in codru
si yahoo.ro daca as avea e al meu, ca e inregistrat ca altele, putin imi pasa, nu ma folosesc de marca lor, dar domeniu e al meu pe viata
induci in eroare

daca ar fi asa nu ar trebui sa mai inregistram domenii ca daca peste 10 ani se face o marca ni`l ia
Intr-un fel ai dreptate, insa uite cum stau lucrurile. Daca marca a fost inregistrata inainte de numele domeniului, inseamna ca tu cel care ulterior cumperi domeniu faci o greseala ca-l iei.
Daca marca este cumparata dupa ce numele domeniului se afla deja in posesia unei persoane fizice sau juridice nu exista nici o problema in acest sens.
Iar argumentele si "garantiile" vanzatorului daciaduster.ro nu pot sta in picioare, rotld oricand va ceda domeniul catre Dacia datorita faptului ca a inregistrat domeniul mai tarziu decat s-a inregistrat Dacia ca marca.

Si inca o chestie, probabil se gasesc mici tertipuri juridice care l-ar favoriza pe vanzatorul DaciaDuster.ro insa cine se risca sa mearga prin tribunale ani de zile contra unei companii ca Dacia ?