Ca sa incarci o baterie laptop ai nevoie de un incarcator laptop !
pai stiu categoric ca nu imi mai recuperez banii din moment ce nu mai am timp de el.
banuiesc ca si voi stiti, daca nu te tii de un site sa aduci mereu linkuri , atunci cade.
Eu vroiam sa il vand cuiva care mai are un site in domeniu si nu i-ar strica niste linkuri de pe el catre siteul lui sau chiar o redirectare 301.
nu am postat ca sa fiu luat la rost.
daca va este folositor, voi stiti. mie nu imi mai este folositor.
vorbiti de parca ar fi blestemat domeniul pentru ca nu mai am eu timp de el si nu il mai innoiesc...
nu vreau acu sa par cocos, dar m-am simtit atacat fara sa am vina.
sper sa nu ma intelegeti gresit.
eu am spus care e situatia cu el.
sa recapitulam:
eu nu mai am nevoie de el. nu imi mai este de folos. daca cineva are nevoie de el => 200$ si primeste si anunturi123.com
Ok. Eu renunt, pentru ca pur si simplu nu iti inteleg logicaInsa din experienta, cand nu il inteleg pe vanzator, eu ma feresc, pentru ca incep sa apara suspiciuni.
cu asta am terminat. Bafta la vanzarea site-ului.
buna logica ta.
atunci ma retrag si eu ca nu mai derutez si alte persoane pentru ca nu era asta afacerea vietii mele![]()
Pitox, nu te mai grabi. Eu iti apreciez deschiderea si ca ai pus cartile pe masa, dar pune-te si in locul celor care iti citesc postarea si care nu stiu ce a fost in mintea ta.
Iar daca mai multi oameni iti spun acelasi lucru, mai reflecteaza o data, ca e mai posibil sa aiba ei ceva de spus decat sa ai tu dreptate.
Si un sfat personal: eu pe Seopedia am vazut extrem de rar sa se ia cineva de tine fara nici un motiv.
Inca ceva: uita-te si CINE isi da cu parerea. De ex Nic, daca i-ai fi citit mai multe posturi ai fi vazut ca nu-i sta in fire sa puna intrebari aiurea.
Inca nu te-a banat Google?
Ma miram eu de ce nu apare textul "Anunturi Google"....<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-1715142877286294";
/* 728x90, anunturi-gratuite-online */
google_ad_slot = "8840529056";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 70;
//-->
</script>
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)