M-am cam decis sa scap de niste domenii si scot la vanzare muzica.in .
Istoria lui inainte sa-mi apartina ( septembrie 2008 ) - avea 1500 vizitatori de dupa cuvintele video manele, videoclipuri manele ( fiind in primele 5 pozitii ) .
Cred ca atunci a fost banat adsense din nu stiu exact ce motive ( eu n-am stiu ca este banat adsense si ca prostul nu am verificat cand l-am cumparat ).
Septembrie 2008 - l-am cumparat si la cateva zile am verificat cu adsense preview tool - era banat adsense. Luandu-l la un pret nu foarte mare, am zis sa-i acord o sansa si sa incerc sa vad daca il indexeaza ok. Am pus o tema si niste videoclipuri de pe youtube si l-a indexat mai mult decat ok, de atunci am 100-150 vizitatori zilnic pe el, pe care momentan "ii indrum" catre alte site-uri ale mele.
Noiembrie 2008 - l-am reinnoit cu 15$.
Avantaje:
- Numele este unul foarte bun pentru piata romaneasca ( muzica ).
- In istoricul lui a ocupat pozitii bune pentru cuvinte cheie ce contineau muzica.
- N-are probleme la indexare si are backlink-uri vechi din directoare. L-am luat cu PR3 si are momentan PR1 fara sa fi adaugat alte link-uri spre el.
- Free push la yourwebpoint.com
- Expira in noiembrie 2009
- Cred ca exista totusi si alte posibilitati de monetizare in afara de adsense insa eu avand altceva in derulare am preferat sa-l las asa. Optional pot oferi o idee pentru o varianta de monetizare pentru 5$ ( no cash return ).
Dezavantaje:
- banat adsense
- trebuie mutat de la registerul curent ( n-au mai luat licenta de la ICANN ). Din mailul primit de la ei mutarea la un alt domain provider va fi gratuita, deoarece nu au nici o vina cei care au cumparat domenii ca ICANN n-a mai dat licenta sau ca yourwebpoint.com n-au indeplinit conditiile.
Am incercat sa acopar toate avantajele si dezavantajele tocmai pentru a nu exista discutii atat inainte cat si dupa tranzactie.
Licitatia mai are loc si pe un alt forum SEO si voi prezenta in timp util daca oferta de pe acest forum este depasita.
Licitatia se va incheia in 48 de ore si am dreptul sa refuz oferta finala. BIN-ul il voi stabili dupa prima zi de licitatie.
PS: o mica rugaminte am la viitorul cumparator sa lase un link cumparat de un partener pana la sfarsitul anului curent ( noiembrie ) pentru a nu fi neserios fata de cumparatorul respectiv. Pot oferi un link free PR1 pe unul din site-urile mele pentru aceeasi perioada, dar asta va fi discutat in afara licitatiei.