Cam este legal. Foarte multe hoteluri o practica daca te duci fara agentie, ca masura preventiva.
Ba chiar unii iti cer/blocheaza o suma de bani de pe card de cum ti-au facut copia la receptie. Tot preventiv, ca sa nu faci, dupa ce ai stat si mancat la hotel de 5 stele in Paris timp de 5 zile, ce a zis Puthre. In general isi retrag cererea de plata sau restituie suma dupa vreo 2 saptamani. Ce-i drept si daca "faci urat" (ti-am platit serviciile, vreau garantia inapoi, te dau in juedcata ca imi blochezi niste bani si eu nu imi pot petrece cum doresc restul de concediu din cauza asta, o sa-mi platesti despagubiri) iti pot restitui in aceeasi zi. Probabil scrie in "TOS"-ul cazarii.
Ce se intampla... e clar ca hotelul n-o sa colaboreze cu autoritatile dupa ce tu vei reclama la politie ca ai dat copia la ei si ai apoi s-a facut o tranzactie online si ii suspectezi pe ei. E foarte clar ca nu vor furniza datele despre angajatii care au avut acces la date, nici chiar daca vor sta la receptie 2 agenti de politie tot timpul, sa le sperie clientii. Niciodata nu o vor face. E omul nostru, ce daca...
Dar cred ca ne-am dus in offtopic.![]()

Răspunde cu citat