15th December 2013, 20:38
1 out of 1 members found this post helpful.
pentru cel care mi-a votat negativ comentariul de mai sus cu explicatia "citeste proiectul, e dupa 4" (fara sa se semneze, insa): ar fi fost frumos sa explici si colegilor de ce enuntul meu e eronat;
in plus, conform proiectului de aici: Ministerul Comunica care la art 7, alin 5 spune:
"(5) Prin excepţie de la prevederile alin.(3), pentru numele de domenii înregistrate în ultimele 24 de luni, reînnoirea se face în momentul în care dreptul de folosinţă a numelui de domeniu este egal cu 24 luni."
termenul pare sa fie de doi ani (eu asa stiu unitatile de masura: 1 an = 12 luni, deci 24 de luni inseamna 2 ani)
1st January 2014, 02:49
1 out of 1 members found this post helpful.
Se pare ca inca nu s-a produs schimbarea pe site-ul rotld.
Insa, se presupune ca taxa va fi cuprinsa intre 5 si 7 euro.
Pentru mai multe detalii: Sursa.
5th January 2014, 20:22
2 out of 2 members found this post helpful.
Din pacate nu vorbim de o aplicare retroactiva a legii.
Se specifica clar in TOS faptul ca inregistrarea unui domeniu .ro confera exclusiv dreptul de folosinta asupra domeniului. Apoi, la punctul 5 din contract, este specificat expres faptul ca ROLD poate reviziu oricand termenii si conditiile acestui contract. In cazul in care nu esti deacord cu noile conditii impuse, ai dreptul legal de a renunta la contract (adica ai dreptul de a renunta oricand la domeniul tau
) .
Imoral? Da. Ilegal? din pacate nu.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!