Descrierea va fi editata doar daca situl e de valoare. Dar cine poate face un site cu content valoros e capabil sa faca si o descriere buna. Asa ca daca descrierea e manelistomircistica, sansele sunt minime sa faca cineva curat in locul vostru.
Descrierea va fi editata doar daca situl e de valoare. Dar cine poate face un site cu content valoros e capabil sa faca si o descriere buna. Asa ca daca descrierea e manelistomircistica, sansele sunt minime sa faca cineva curat in locul vostru.
Trask imi poti da un hint cu categoria in care imi pot inscrie site-ul? Pt ca probabil din cauza ca nu am ales bine categoria, nu am vazut nicio "miscare" dupa propuneri.
Mersi!
pai siteul ca sa fie listat trebuie sa astepti de la 2 sapt pana la cateva luni bune.. daca nu incerci sa vezi de ce nu e listat in DMOZ si incerci o resubmitare.
Deja sunt la a treia si astept de 6 luni. Deci probabil ca am eu o greseala in site. Pacat ca nu trimit ei mail cu "ai problema x si de asta nu acceptam sau asteptam sa rezolvi"...
Nu cred ca ai vreo problema in site. Daca e una atunci cu siguranta e una legata de calitate si continut, sau calitatea continutului.
Pai de asta am pus si putin divertisment, ca sa nu fie sec, doar cu anunturi. Ca din anunturi nu stiu ce content de calitate as putea scoate Oricum sunt destul de multe site-uri inscrise la categoria aia, care au numai anunturi
De ceva timp tot incerca sa inscri un site si mereu cand incerc imi apare eraorea:
Cod:Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@dmoz.org and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
In ceea ce priveste site-ul meu de intalniri matrimoniale rombest.com, nici dupa 2 ani nu a fost acceptat. Deja nici nu imi pasa de cand am depasit 120 000 vizite pe luna.
Am incercat categoriile si in romana si in franceza dar degeaba.
Oricum mi-am tocit nervii adaugand site-ul in DMOZ si tot nu e prezent.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)