Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Best content & DMOZ

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit Best content & DMOZ

Salut,
    v-as ruga sa va dati cu parerea (asa poate mi-o schimb si eu pe a mea), referitor la acceptarea unor site-uri cu continut de genul iso-9001.uv.ro/forum/viewtopic.php?t=2984 (cu aprox.1.300 de pagini de aceeasi calitate ca si cea de sus, indexate de Google).

Apropos,
    Open Directory provides the means for the Internet to organize itself. As the Internet grows, so do the number of net-citizens. These citizens can each organize a small portion of the web and present it back to the rest of the population, culling out the bad and useless and keeping only the best content.
    Thx,
    Mihai

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Gasesti undeva pe pagina aia link catre forum?
    Crezi ca un editor ar trebui sa supravegheze concurenta fiecaruia ca sa poata sti care face spam sau nu?

Ai idee daca forumul a fost facut dupa site sau inainte?

Sint sigur ca in ODP sint mult mai multe.
    Oricum, nu ODP se ocupa de asta, ci Google. Fa un raport la Google si nu mai arata cu degetul spre ODP. Nu sintem politia webului, din pacate.

Cat despre continut, pagina are continut. Ptr. ca probabil daca a cunoaste dedesupturile ODP ai sti ca exista o categorie pentru forumuri si deci daca ar fi fost adaugat ca forum, ai fi putut arata cu degetul spre ODP.

A fost adaugat ca site (care are continut) si nu ca forum.

Din ce in ce mai multa revolta impotriva ODP. Deja stau si ma gandesc daca fac bine incercand sa explic anumite lucruri din ODP...sau doar imi fac dusmani.

Tu ce zici, Mihai?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Da; chiar in footer.

Crezi ca un editor ar trebui sa supravegheze concurenta fiecaruia ca sa poata sti care face spam sau nu?
    Nu; nici n-am zis asta. E normal ca astea imi sar in ochi mai mult decat altele, pentru ca ma intereseaza domeniul.

Ai idee daca forumul a fost facut dupa site sau inainte?
    Da; toata porcaria aia a aparut cu totul, odata.

nu mai arata cu degetul spre ODP. Nu sintem politia webului, din pacate.
    ?
    Am cerut mai multe pareri; poate viziunea mea asupra continutului (de calitate?) e total gresita.

Cat despre continut, pagina are continut
    Hmm, de asta ma indoiesc; continut se poate numi si o pagina care contine numai cuv.precum p.., ..zd, ..ie, etc?
    Chiar este forum?!? Conteaza cum se numeste subdirectorul? Daca se numea "articole" era vreo diferenta? atat timp cat nu e forum.domeniu.ro si este director din cadrul site-ului (care face 99,99 % din ..."continut"), chiar nu mai am ce sa mai zic.

Din ce in ce mai multa revolta impotriva ODP
    ?
    Eu sunt revoltat cu tonele de imbecili care-ti copiaza site-ul, cu dobitocii care-ti trimit zeci de e-mail-uri pe zi desi chiar ii rogi sa nu-ti mai trimita ca nu vrei, cu handicapatii care tot apar peste noapte si tot ce stiu sa faca e sa fure, copieze, iti dea in cap la colt de strada sa te fure, etc-etc.

Referitor strict la asta, parerea mea 100% este ca despre maretul de mai sus
    chiar NU se poate spune ca are continut (de calitate?!??), in conditiile in care 99,99% din continut este ca cel din exemplu.

Deja stau si ma gandesc daca fac bine incercand sa explic anumite lucruri din ODP...sau doar imi fac dusmani
    Eu zic nu, K. Doar ca pe problema asta se pare ca avem pareri total diferite.

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de too_night Vezi Post
    Da; chiar in footer.
    Sincer nu l-am observat.
    Da; toata porcaria aia a aparut cu totul, odata.
    Tu poate stii mai bine, un editor nu are de unde sti.
    Am cerut mai multe pareri; poate viziunea mea asupra continutului (de calitate?) e total gresita.
    Da stiu, si vaca milka e mov..si totusi nu am gasit-o ca fiind reala...defapt era doar o reclama.
    Hmm, de asta ma indoiesc; continut se poate numi si o pagina care contine numai cuv.precum p.., ..zd, ..ie, etc?
    Chiar este forum?!? Conteaza cum se numeste subdirectorul? Daca se numea "articole" era vreo diferenta? atat timp cat nu e forum.domeniu.ro si este director din cadrul site-ului (care face 99,99 % din ..."continut"), chiar nu mai am ce sa mai zic.
    Banuiesc ca faci diferenta dintre un forum care poate fi adaugat oricand unui site...si un site. In ODP a fost si este adaugat site-ul si nu directorul. Asa cum eu nu l-amvazut..mai mult ca sigur nici editorul categoriei respective.

Ca site, el are continut..ca forum..e spam.

Referitor strict la asta, parerea mea 100% este ca despre maretul de mai sus
    chiar NU se poate spune ca are continut (de calitate?!??), in conditiile in care 99,99% din continut este ca cel din exemplu.
    Am explicat anterior cum vede ODP lucrurile.
    Inteleg ca iti aperi afacerile, dar as vrea sa intelegi ca ODP nu are nici o treaba in asta. In ODP e adaugat site-ul si nu forumul.
    Poti oricand raporta la Google sau la Hosting.

Pe de alta parte, postare lui in sectiunea asta nu rezolva nimic. E adaugat ca site si nu ca forum. Site-ul are continut...forumul e spam.

Eu cred ca trebuie sa iti gasesti rezolvarea in alt mod si in alt loc.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Pe de alta parte, postare lui in sectiunea asta nu rezolva nimic. E adaugat ca site si nu ca forum. Site-ul are continut...forumul e spam.
    Fie ca se numeste site/forum/, fie ca se numeste site/kkturi/, e continut de site; e simplu, si nu stiu cum de sustii altceva.

Eu cred ca trebuie sa iti gasesti rezolvarea in alt mod si in alt loc.
    Chiar nu am cautat "rezolvarea" aici; cat despre loc, sectiunea este DMOZ; doar am prezentat o stare de fapt, care poate sa conteze sau nu, pentru fiecare in parte.

Speram sa conteze la ceva de genul "atragerea atentiei", la modul general vorbind; care poate schimba ceva sau...nu; dar, la cate persoane au avut o parere despre asta, e clar.....

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Speram sa conteze la ceva de genul "atragerea atentiei", la modul general vorbind; care poate schimba ceva sau...nu; dar, la cate persoane au avut o parere despre asta, e clar.....
    Ti-am zis ca vaca Milka e doar o reclama. Nu ai vrut sa asculti.

Cu alte cuvinte, forumul face spam...site-ul nu.
    Daca Seopedia ar fi avut site si forumul ar fi facut spam...un editor ODP nu ar fi avut nici un motiv sa nu adauge site-ul in ODP.

Ptr. ca ODP nu are treaba cu spamul, decat cu spamul lui.
    Motoarele de cautare se ocupa de webspam.

As vrea sa intelegi lucrul asta si as mai vrea sa nu mai crezi in utopii.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Da, mi-ai zis de Milka de (prea) multe ori.

Nu stiu daca ai retinut chestia, tot vad ca vb.intr-una de forum si alea; forum.seopedia.ro e altceva decat seopedia.ro/forum; primul este total diferit (este altceva, alt domeniu) decat seopedia.ro; nu si seopedia.ro/forum, al carui "forum" reprezinta parte din continului site-ului seopedia.ro, right?
    Din nou, te blochezi pe faza cu /forum/; putea fi /froum/ sau orice.
    Totusi...

Daca tu ca editor ODP spui ca e ok inscrierea unui site (de cons.ISO) care are 99% continut (adica vreo 1290 de pagini din 1300) de genul
    ed Vector 4 with no sisteme de management s and I really like it. It cerere oferta s as advertised, that's for sure. Nice and fast.
    The machine I certificare iso ed on is a Pentium I, 233 MHz, 64 mb. The video card is a Chips And Tech. 65554.
    My display looks really primative, and fonts are reall bad. I've tried to learn some about X, but I'm at a standstill.
    I've tried editing my XF86Config-4 file a little to use unscaled fonts first and to look for 100dpi fonts before 75dpi fonts. I turned on antialiasing in Fluxbox through the right-click interface which helped a tiny bit. It still looks bad. I'd compare it to cerere oferte safe-mode.
    3 questions:
    1) what is a iso 22000 ohsas 18001 to create screen shots. Maybe I could include one.
    atunci da-mi voie sa ma indoiesc de faptul ca tu ai inteles ok faza cu continutul si calitatea site-urilor, despre care se vorbeste chiar pe pagina "about" a lor.

Ma las de utopii, daca te lasi si tu de vaca Milka.
    Salutari si spor la lucruri.

$piderman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    2nd February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    49
    Putere Rep
    33

Implicit

Daca tu ca editor ODP spui ca e ok inscrierea unui site...
    Site-ul are continutul ok pentru inscrierea in ODP. Forum-ul este folosit pentru a face spam. Nu ODP trebuie sa stea sa verifice cine face spam si cine nu. Asta e treaba lui Google. Asa ca trebuie raportat la Google.
    Ultima modificare făcută de $piderman; 18th May 2007 la 15:00.
    Site cu anunturi gratuite de mica publicitate

soldatu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th June 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Din ce in ce mai multa revolta impotriva ODP. Deja stau si ma gandesc daca fac bine incercand sa explic anumite lucruri din ODP...sau doar imi fac dusmani.

Tu ce zici, Mihai?
    Cred ca problema principala a dmoz e numarul mic de editori. Multe categorii nu au editori iar editorii existenti cred ca trebuie sa faca fata unei mari avalanse de situri.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dmoz 2.0
    De vladgidea în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th April 2010, 09:38
  2. SERP factor: Quality Content vs. Code To Content Ratio – vă invit la discuţii
    De Hobart în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th November 2009, 14:24
  3. Inscriere in DMOZ
    De Osgiliath în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 21st August 2007, 15:12
  4. Romanii in DMOZ..
    De evolution în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th April 2007, 08:55
  5. Dmoz & Seo
    De softgroups în forumul DMOZ