De exemplu categoria de imobiliare nu mai contine nici o inregistrare, si nici cateva subcategorii... Sper ca DMOZ sa nu ia urma ZEAL...![]()
Krumel, ceva detalii? Multumesc.
De exemplu categoria de imobiliare nu mai contine nici o inregistrare, si nici cateva subcategorii... Sper ca DMOZ sa nu ia urma ZEAL...![]()
Krumel, ceva detalii? Multumesc.
Aceea este o alta categorie (de tranzactii imobiliare din Bucuresti).
Daca ne uitam in directorul Google, care nu a apucat inca sa fie updatat pe baza info din Dmoz, vedem inca inregistrarile de acolo. Comparati imobiliare in Dmoz cu imobiliare in Google.
c_n_m, dupa cum am spus pe forumul asta si pe multe altele, DMOZ e intr-o "pana" mare de activitate la nivel de editori.
Deci, editorii nu au activitate, nu pot edita; nu pot edita pentru ca e ceva busit in serverele si bazele de date de la ei; de ceva timp DMOZ e inactiv ca editare..probabil activ ca resuscitare servere; baze de date, etc.
Ceea ce e pierdut acum si observati voi...o sa revina asa cum a fost. Evident daca maestrii din ODP reusesc sa recupereze, resusciteze, readuca ceea ce a fost.
Speculatiile le faceti voi in necunostinta de cauza..cu toate ca pe SeoPedia si SoftPedia am anuntat ca sint probleme si ca ar trebui o perioada sa "uitati" de DMOZ.
E inactiv, momentan si nu va ajuta cu nimic peculatiile.
Cand DMOZ revina o sa anunt pe forumuri, post pe blorg, anunturi pe unde se mai poate.
Mai multe nu sint de spus.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Intelesesem deja ca DMOZ e intr-o pana de activitate la nivel de editori, insa asta nu are a face cu pierderile de date.
Nu am facut nici o speculatie.
Multumesc pentru raspuns
Cu placere c_n_m.
Eu nu am zis ca tu ai facut..am zis faceti.
Editorii nu pot edita datorita unor modificari sau actiuni pe care adminii le fac pentru a repara ceea ce nu mergea la un momentdat.
Se lucreaza, din cate am inteles, la asta acum...de prea mult timp, e adevarat.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)