http://adsense.blogspot.com/2007/05/...-and-miss.html
In cazul in care iau aceste masuri cei de la Google Adsense, sunt curios cate conturi de Adsense vor fi inchise.
http://adsense.blogspot.com/2007/05/...-and-miss.html
In cazul in care iau aceste masuri cei de la Google Adsense, sunt curios cate conturi de Adsense vor fi inchise.
Cu 1 si 2 sunt de acord dar la punctul 3, toti plaseaza link unit-urile in zonele cu linkuri interne. Acolo sunt cel mai eficiente. Insa, cum un simplu click pe ele nu se contabilizeaza, sunt curios ce o sa faca
edit
Numai mie mi se pare o tampenie ce zic ei? De ce mama naibii as vrea eu, ca publisher, sa descurajez clickurile pe reclame?While there are many precautions a publisher can take to avoid encouraging clicks on their ads, we've found that some implementations of the ad code can lead to accidental clicks that the publisher may not have been able to predict.
edit2: Cred ca o sa pun un warning pe site, de genul
nu dati click pe reclame decat daca sunteti absolut siguri. Eventual vizitati site-ul inainte, ca sa fiti 100% siguri ca va intereseaza
Ultima modificare făcută de Ioan Margineanu; 3rd May 2007 la 22:23.
Pai bine bine dar... eu ce treaba am daca ala vinde tampenii si nimeni nu le cumpara? Daca lui nu`i merge bine cu site-ul nici mie nu trebuie sa-mi mearga bine? Daca unora li se pare titlul ad-ului atragator... si vor sa vada despre ce-i vorba dar fara sa faca vreun payment? Eu ce vina am daca "business"-ul lui nu creste?If your site contains elements that increase the number of ad clicks without increasing business results for the advertiser, we may consider these clicks to be invalid.
Edit: mizez pe ideea lui miromulus
Adevarul este ca multi incearca sa "pacaleasca" putin utilizatorii.
Daca utilizatorii dau click accidental pe o reclama fac mult rau. Cum spunea cineva intr-un comentariu de pe acolo, daca nu-ti ies bani in urma campaniei tale de publicitate pentru ca nu-ti vin vizitatori cu adevarat interesati o sa renunti la ea si Google va pierde bani.
Eu cu asta nu sunt de acord:
Asta nu mai seamana a PPC asta seamana a afiliati platiti cu 2 centi!"Business results" can range from an online sale to a page view. If we detect enough of these clicks and determine that the risk to our advertisers is too great, we may disable the account.
EDIT: pe de alta parte imi trimit Optimisation Report in care zic sa pun cat mai multe blocuri de reclama ca am doar unul pe pagina. WTF!
Ultima modificare făcută de turbo; 3rd May 2007 la 22:35.
Bun. Dar Google pe ce isi ia banutii? Nu pe PPC? Cati useri cauta acelasi lucru si cumpara foarte putini? Cati dau click si cati cumpara?
PS: M-am revoltat![]()
Generally, we ask that you not place your ads near features of your site that your users may interact with by clicking.
Pai unde sa le mai pun in site? Si un forum ce mai face? Ca intr-un forum sunt zone de dat click peste tot.
Eu cred ca ar trebui pusa o banda de protectie in jurul reclamelor, gen banda folosita de politie pentru a inconjura locul crimei. Si, eventual, un mesaj de atentionare "Atentie Reclame! Pericol de electrocutare!"
![]()
Google nu a avut si nu are niciodata un ton hotarat, lasa loc de speculatii. Cuvinte de genul:users should, can lead, may not, that could, generally, we may.
Nimic concret si speculant in acelasi timp.
La fel si cu imaginile langa ad-uri. Am vazut site-uri care stau bine mersi cu ad-urile langa imagini.
Daca Adsense se misca pe calea asta probabil ca unii or sa urmeze alte cai.
Mai mult ca sigur Neogen si altii se cam bucura la stirea asta.
Dar momentan sa vedem reactiile. Nu e nevoie sa va grabiti..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
aici creca se referea si la blending si la mai multe chestii pe care noi astia mai micuti le facem . adica vezi pe multe site-uri mari reclamele mai jos uneeori chiar dupa articol (asta nu e oregula dar oricum); noi cat mai mult catre bani si mai putin catre utilizatori (eu vorbesc in numele meu). intrue pe multe forum de genul acesta de seo si ghici care sectiune este cu cele mai multe articole? hmmm care? adsense normal! dar e bine sa nu cadem pe partea cealalta, pe care multi care se apuca acum de chestia asta cu siteurile o fac, sa faci un site doar cu gandul la bani ca asa nu vei reusi (parerea mea). e o regula, dupa care ar trebuie sa ne ghidam dar nush cati dintre noi o respecta sa faci un site pentru utilizatori adica cand il concepi sa te gandeste la end-useri nu la cati banii vei face. un exemplu: cine foloseste joomla stie mai bine la ce ma voi referi ; sunt o gramada de module pentru seo cum ar fi open sef sau joom seo si altele asta ca sa te ajute in google si vezi ca sunt site-uri mari care nu folosesc asa ceva si sunt cotate printre primele. hai k nush ce sa mai ales de postul meu ca ma cam luat gura inainteWhile there are many precautions a publisher can take to avoid encouraging clicks on their ads, we've found that some implementations of the ad code can lead to accidental clicks that the publisher may not have been able to predict.asa ca ma opresc aici ! sper sa nu fii iara cu reputatie negativa dupa postul asta
gata end ! fin !
Ultima modificare făcută de Krumel; 4th May 2007 la 08:43.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)