Super tare mi se pare linkul celor de la Provident din acea categorie indicata de Butcher "Top: World: Română: Afaceri: Finanțe: Servicii bancare: IFN"![]()
Super tare mi se pare linkul celor de la Provident din acea categorie indicata de Butcher "Top: World: Română: Afaceri: Finanțe: Servicii bancare: IFN"![]()
serios? de cand asta? si de ce ?Oricum nu inteleg de ce va agitati atata cand e stiut de toata lumea faptul ca dmoz nu prea mai are importanta.
Si mie mi-a disparut un site din DMOZ si intr-un mod foarte suspect. L-am intrebat pe editor de ce l-a scos pentru ca site-ul a evoluat, nu a involuat (are 4000 vizitatori zilnici) si inca nu mi-a raspuns. Faza e ca stiu cine e si ce site administreaza (pe aceeasi nisa cu mine).
Au uitat sa isi puna un http in fata
Deci nimeni nu stie nu apare site-ul Curs valutar BNR - Curs BNR in Open Directory - World: Română: Afaceri: Finanțe: Servicii bancare: IFN
dar apare ca fiind in acea categorie cand faci search in dmoz ?
Nu ma incalzeste cu nimic ca "este in dmoz" daca nu apare in categoria in care a fost gasit. E o buleala sau e ceva facut intentionat.
daca nu apare in categorie... nu primeste link juice (doamne cat urasc cuvantul asta)...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)