Eu am facut cateva mii de dolari un un nenorocit de site acum cativa ani. Este vorba despre un proiect super spammy pe care nimeni nu dadea 2 lei. Fanbox - urmasul sms.ac (ala de unde dadeam sms-uri moca in 99-2000...), pentru cine mai tine minte.
Nimeni n-a avut incredere, nici eu. L-am lasat in paragina cateva luni si cand am inceput, in joaca, sa postez niste poze cu gagici frumoase, am inceput sa cresc. Am fost locul 1 pe Romania mult timp acolo.
Faceam 40-50 de dolari pe zi, alocand 2-3 ore. Vreo 4 luni de zile a mers extraordinar, pana cand, bineinteles, s-au hotarat sa schimbe sistemul, iar pentru 10 dolari, la cat ajunsesem la 2-3 luni de la acel moment, n-a mai meritat efortul.
Chestiile astea trebuie atacate pe prima suta de metri. Daca ai inteles sistemul si ai facut un sistem de followers corect, poti sa castigi bani seriosi.
N-am fost niciodata adeptul PPC, insa trebuie sa recunosc ca n-am fost nici adeptul site-urilor. Multe ore aloci researchului. Daca te-ai prins, e chiar bine. Insa nu e o afacere pe long term. Hit and run.