In orice caz, 1 miliard de utilizatori e enorm. Pamantul are 5 miliarde de locuitori, deci unul din 5 oameni are facebook...
In orice caz, 1 miliard de utilizatori e enorm. Pamantul are 5 miliarde de locuitori, deci unul din 5 oameni are facebook...
@Dan - rectificare: pamantul are peste 7 miliarde de locuitori. Sursa: Wikipedia.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
@Dan cel putin 20% din conturile de facebook sunt false si apoi mai sunt altii ca si mine care au mai multe conturi pentru diferite site-uri, apoi cifrele mai sunt unflate un pic si de facebook, ca trebuie sa dea si ei un semnal pozitiv investitorilor
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Cifrele nu sunt deloc umflate
Sunt multe siteuri/companii care il monitorizeaza. See an example: Socialbakers
Ce e interesant: de cand au spus ca va sterge din useri, au "pierdut" deja peste 70 milioane. Si numarul creste pe zi ce trece.
Doamne! Cat ma bucur.
Vand Advertoriale (pr 5)
Oricum, contorizarea Facebook e mult mai aproape de realitate decât metodele Google, care îți propune să faci cont pe Google+ pe multe alte platforme de-ale lor - YouTube, Blogger, Gmail - din ce am folosit recent.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)