Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Se schimba design-ul paginilor de facebook

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit Se schimba design-ul paginilor de facebook

Acum ceva timp a fost introdus Facebook Timeline. Diverse discutii pro si contra s-au format si multe nemultumiri de la cei care au apucat sa activeze Timeline (deoarece nu mai poate fi dezactivat). Desi se spunea ca dupa o anumita perioada Timeline va deveni default, nu prea este asa, oricum eu unul m-am obijnuit cu noul meu profil.

Astazi primesc urmatoarea notificarea cand intru pe o pagina pe care o administrez pe facebook.

On 30 martie 2012, all Facebook Pages will get a new design. Preview your page now to see what it looks like and try out the new features.
    I-am dat un preview si seamana izbitor de mult cu profilele Timeline insa acum nu i-am mai dat publish si astept sa vad daca intr-adevar pe 30 martie toate paginile vor primi noul design.

Ce parere aveti? V-a afecta oarecum aceasta schimbare activitatea pe pagini? Mai ales pe acele pagini cu multe aplicatii gen: "Afla cand vei muri" sau "Afla care este numele tau de indian"

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    41

Implicit

Dupa ce mi-au schimbat profilul cu japca, imi mai schimba si designul paginii?
    Stiu ca nu-s obligat sa folosesc facebook si bla bla bla.. dar nici chiar asa. Eu de o luna tot caut sa-mi dezactivez timeline-ul asta, insa, fara 'raspuns'.

Banuiesc ca, cu noul design, se vor pierde EXTREM de multe like-uri/comentarii/distribuiri. Un lucru ce nu mi-ar conveni.
    Vand Advertoriale (pr 5)

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu am inteles ca impun noul design pur si simplu, asa am dedus eu.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

De ce incercati sa vedeti mereu partea negativa a lucrurilor ? Mie mi se pare mult mai bun noul design si deja am inceput sa-mi schimb designul paginilor de cand a aparut notificarea. Pana acum la o pagina deja am observat rezultate foarte bune. Am cu cel putin 50% mai multe like-uri si share-uri decat de obicei. Ramane de vazut cum se comporta in viitor si sa analizez insights peste cateva zile, cand se vor updata.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    32
    Posturi
    455
    Putere Rep
    30

Implicit

Primul lucru care imi vine in minte este ca datorita acestei modificari creste spatiul de personalizare a paginii. Mie mi se pare o idee buna si imi place cum a fost gandit timeline-ul.
    .

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    De ce incercati sa vedeti mereu partea negativa a lucrurilor ? Mie mi se pare mult mai bun noul design si deja am inceput sa-mi schimb designul paginilor de cand a aparut notificarea. Pana acum la o pagina deja am observat rezultate foarte bune. Am cu cel putin 50% mai multe like-uri si share-uri decat de obicei. Ramane de vazut cum se comporta in viitor si sa analizez insights peste cateva zile, cand se vor updata.
    Welcome back..
    Scuzati offtopicul

Iulian Grecu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    8th February 2012
    Posturi
    288
    Putere Rep
    27

Implicit

Timeline-ul din punctul meu de vedere este mult mai complex și "complicat" (cel puțin până ne acomodăm cu el). Am 28,592 like-uri în momentul de față pe o pagină și îmi este foarte frică să-l activez, am pățit la profil și nu îl mai pot dezactiva. L-am testat puțin și pe FanPage și deabia am găsit butonul de unlike, cred că este o updatare bună dar, repet, trebuie să ne acomodăm cu ea și să urmărim creșterea sau scăderea activității. O să fac acest "risc" zilele următoare și după ce ajung la o concluzie revin cu păreri.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.582
    Putere Rep
    52

Implicit

partea buna pe care o vad eu cu noul design ca poti face aplicatii (tab page-uri) de 810px fata de 520 cat era pana acum
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. facebook page design
    De Krm în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 4th January 2012, 17:42
  2. Cineva imi schimba reclamele adsense.
    De insane13 în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 20th July 2011, 16:56
  3. Se poate schimba un site in PHP in HTML?
    De Tyna în forumul Client side
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 11th July 2011, 18:54
  4. Google schimba interfata
    De Cata. în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th May 2010, 00:16
  5. Linkuri SIDEBAR Wordpress care se schimba
    De haotik în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st February 2010, 23:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •