Tks: Custom Robots.txt !!!
Cat de curand o sa-mi refac blogul personal.
Tks: Custom Robots.txt !!!
Cat de curand o sa-mi refac blogul personal.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
se pare ca blogger are ceva probleme weekendul asta, tot apare "Service Unavailable Error 503"
ori ochii mei sunt de vina ori astia sunt praf la design.e ok, se simte schimbarea dar intrebarea e cum sa revin la design-ul clasic?
abia m-am obisnuit cu youtube.com acum si astia cu blogger.
bloggerul e bun cand iei un domeniu .info ai chef de scris si nu stii daca bloggingul e de tine.
p.s:ati observat pana acum autobloguri pe blogger?
poate vorbim de acelasi bloguri.ti-am trimis pe pm un link.interesant e traficul pe care il strange si mai tare ce zici tu, adica un fel de bot pe un remote.
Un widgets pentru Categori aveti habar ? Momentan folosesc widgets-ul pentru tag-uri pe post de categorii dar nu ma mai lasa sa selectez eu ce tag-uri doresc sa le afiseze ci toate la un loc.
hmm nu.si eu folosesc blogspot pentru ca imi place faptul ca, creste repede in PR.problema vine cand sa il muti...
edit:in momentul cand te intreaba daca sa ti le afiseze ca nori sau ca lista, nu te intreaba daca vrei toate tag-urile sau nu?la asta te referi?
apropo la ce ai scris mai sus, de la 1 aprilie noul design de la blogger va fi obligatoriuasa ca e trecut de mult de 1 aprilie
si nu mai ai cum sa te intorci la vechiul design
si de ce sa te muti nu vad motivul..
Ma intreaba selectez doar cateva si nu mai apare pe site, acum 3 zile imi apareau tag-urile pe site dar dupa ce am adaugat inca unul a disparut.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)