Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 63

Subiect: Ghid: Plan SEO Complet

laur este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit In legatura cu linkurile dinamice

Banuiesc ca "out of the box", cms-ul nu este SEO friendly, dar cu ajutorul unor plugin-uri se poate face in asa fel incat sa pui titlul potrivit la fiecare pagina. Si mai e un aspect: cat de mare e diferenta de SEO intre un site de prezentare de ex. si un site care este actualizat mai des?

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    61
    Posturi
    128
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de laur Vezi Post
    Vreau in primul rand sa iti multumesc pentru tutorial. Este foarte interesant. Am si eu o intrebare: sa presupunem ca folosesc aceasta metoda pentru un site facut de la zero si pentru unul facut cu un CMS(in special Joomla! sau Drupal ma gandesc, dar de preferat Joomla! ca este mai usor de lucrat). Pe ce platforma as avea rezultate mai bune: CMS sau facut de la zero?
    Vezi ca joomla are un plugin de sefurl foarte misto. cauta la ei pe site, merita.
    Site facut de la zero - vrei sa zici pagini statice?
    Pai in afara de faptul ca e mai greu de editat si se fac de obicei site-uri mici , de prezentare, optimizarea unui site de acest gen e cel mai usor de facut: practic poti face orice este trecut in tutorial.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Laur, iti zic din experienta proprie. Am un site cu content care il updatez la 2-3 zile cu continut unic. Google bot-ul vine sa reindexeze aproape in fiecare zi. In schimb, pe unul pe care am acelasi content de 1 an, reindexeaza la o saptamana poate.

As zice ca treaba asta conteaza, pt ca site-ul updatat e mult mai sus in SERps uri la keyword-urile cautate. Acuma depinde si ce inseamna sa actualizezi mai des. Stergi continutul care era pe o pagina si pui altul? Sau adaugi si modifici putin. Daca stergi, cred ca va avea efect negativ, daca adaugi sau modifici cate putin, cred ca va avea efect pozitiv.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    61
    Posturi
    128
    Putere Rep
    32

Implicit

Banuiesc ca "out of the box", cms-ul nu este SEO friendly, dar cu ajutorul unor plugin-uri se poate face in asa fel incat sa pui titlul potrivit la fiecare pagina. Si mai e un aspect: cat de mare e diferenta de SEO intre un site de prezentare de ex. si un site care este actualizat mai des?
    Site-ul de prezentare il faci static, si poti jongla cu optimizarea, prcatic faci tot ce stii si ce mai citesti pe aici ca ar fi bine.
    La siteul dinamic, depinde mult de platforma/.script: wordpressul se indezeazas uper, la fel si mult hulitul (de unii) blogspot. Important la site-urile dinamice este pluginul de rescriere url, sa fie ok, sa nu te arunce in cine stie ce ragalii gen duplicate pages.
    In rest e simplu: scrii text, bagi keyword la 10-15 cuvinte, nu prea des, sa nu stresezi vizitatorii. Si gata.

PS Ma rog, e mai simplu sa dau sfaturi decat sa trec eu insumi la fapte. Dar remarcile mele au fost sincere, nu stiu daca si corecte.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc de sfaturi. Tudi de ex. daca un client din afara iti cere sa ii faci seo la site-ul lui de prezentare si fiind un site de prezentare de obicei se lasa asa cum e, hai sa zic ca poti sa mai adaugi ceva text la 6 luni, dar in principiu ramane neschimbat, tu ce faci ii zici sa updateze contentul la 2-3 zile? Iti dai seama ca ar fiu aiurea pt. un site de prezentare sa faca ceva de genu. Dar ma gandeam la un aspect: daca siteul de prezentare contine o sectiune news ar fi mai bine. Intrebarea mea este: daca exista o astfel de sectiune unde se pune informatie proaspata, sunt sanse ca botul de la google sa indexeze mai des site-ul nu?

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Intrebarea mea este: daca exista o astfel de sectiune unde se pune informatie proaspata, sunt sanse ca botul de la google sa indexeze mai des site-ul nu?
    Eu recomand intotdeauna o sectiune de news creata cat mai usor de intretinut. Din aceasta cauza eu am si trecut pe toate site-urile mele la integrarea Worpress in site-uri serioase.

Putini o sa isi deie seama ca e WP si important e integrarea. Am dat pe pm o astefel de integrare.

Marius
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

mmariusel m-am uitat pe site-urile din pm, dar cum propui tu e ceva mai mult de munca pt. ca, desi noutatile sunt luate de pe blog, cineva tot trebuie sa scrie pe blog si practic ai de facut 2 site-uri. Eu ma gandeam la Joomla!, am folosit platforma la cateva site-uri si stiu ca are o sectiune de news. Ma gandesc ca, daca pot modifica titlul si meta tagurile la fiecare pagina in partea si as pune continut la 2-3 zile as putea sa il optimizez destul de bine nu? Ma gandesc la Joomla! pentru ca, pe viitor clientul s-ar putea sa extinda site-ul, daca vrea sa mai adauge un magazin virtual de ex. pot sa pun o componenta de Joomla! si se rezolva.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Multumesc de sfaturi. Tudi de ex. daca un client din afara iti cere sa ii faci seo la site-ul lui de prezentare si fiind un site de prezentare de obicei se lasa asa cum e, hai sa zic ca poti sa mai adaugi ceva text la 6 luni, dar in principiu ramane neschimbat, tu ce faci ii zici sa updateze contentul la 2-3 zile?
    I'as propune sa isi faca un business blog, pe care sa il integreze in website. Astfel ar avea si continut updatabil care i-ar aduce bot-ul mai la reindexare mai des si i-ar ramane intacte si paginile de prezentare.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    61
    Posturi
    128
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Eu recomand intotdeauna o sectiune de news creata cat mai usor de intretinut. Din aceasta cauza eu am si trecut pe toate site-urile mele la integrarea Worpress in site-uri serioase.

Putini o sa isi deie seama ca e WP si important e integrarea. Am dat pe pm o astefel de integrare.

Marius
    Pai cine sa-si dea seama? Vizitatorii? Ei sunt interesati de altceva cad vin pe site, nu de platforma folosita. Si oricum, sa zicem ca isi dau seama ca folosesc wordpress ca platforma; care ar fi problema?

Wordpress este ok pentru crearea de site-uri de prezentare (5-10 pagini), mai ales de cand cu posibilitatea crearii de pagini independente.
    In plus ai posibilitatea adaugarii de continut rapid, din interfata web - deci preferabil unui site static.

Cat despre joomla pentru un site de prezentare...parca e ceva mai usor de utilizat wordpress. Joomla iti ofera f multe chestii, de care poate ca nu ai nevoie intr-unasemenea site, dar daca vrei sa te extinzi ulterior si sa faci si magazin online, ok, joomla.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit Ramane Wordpress!

Pana la urma am hotarat sa fac site-ul pe Wordpress pentru ca am observat ca se comporta mai bine decat Joomla! si este si mai usor pentru un viitor client.

Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Mic ghid de optimizare SEO
    De Diana în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 86
    Ultimul Post: 5th July 2013, 21:53
  2. Bistritaexpress.ro Refacut complet
    De leandrud în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 11th August 2009, 22:55
  3. Site complet copiat
    De daemonic în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th August 2009, 11:26
  4. Ghid PC Directory
    De gaby în forumul Directoare web straine