Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Ghid Constructii

bobu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    25th January 2005
    Posturi
    62
    Putere Rep
    37

Implicit

http://www.ghid-constructii.ro/

Site-ul l-am lansat azi.
    Cum vi se pare design-ul, functionalitatea, de ce nu si SEO.

As vrea sa scrieti care a fost prima impresie cand ati intrat, cum v-ati descurcat cu navigarea, ce aspecte trebuie imbunatatite.

Multumesc.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Niste meniuri <span style="font-size:12pt;line-height:100%">IMENSE</span>
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Se vede ca e la inceput... inca e de lucru la el... isi pastreaza stilul de la roportal.ro :p

1. Rezolutia site-ului e prea mare - pe 800*600 nu mai intra
    2. Headerul cu tot cu meniul e mult prea mare... spatii goale mai sus de partea de cautare;
    3. As incerca un font mai deschis in spatele coloanelor Firme si Produse - e la fel ca si backgroundul central si nu arata bine;

Imi place ca e tabelless
    Boingeanu Ben

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de ben &#064; Dec 6 2005, 12&#58;35 AM) [post=7502
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Imi place ca e tabelless
    :lol: :lol: Ben de cand nu mai foloseste tabele a si uitat cum se scriu: <table>

Mie imi plac meniurile imense dar aici nu-mi place culoarea fonturilor si alinierea centrata a linkurilor. Imi plac si formele alese pentru casete dar sunt prea mari cele laterale si prea mici cele centrale (tocmai pe dos) si sugereaza putin continut. Tot legat de casete, ar trebui scoase triunghiurile alea care arata in jos.

O alta greseala este bara de jos, care nu are aceeasi dimensiune cu a site-ului (da, am citit The Non-D]
    Imi place ca e tabelless
    [/QUOTE]

:lol: :lol: Ben de cand nu mai foloseste tabele a si uitat cum se scriu: <table>

Mie imi plac meniurile imense dar aici nu-mi place culoarea fonturilor si alinierea centrata a linkurilor. Imi plac si formele alese pentru casete dar sunt prea mari cele laterale si prea mici cele centrale (tocmai pe dos) si sugereaza putin continut. Tot legat de casete, ar trebui scoase triunghiurile alea care arata in jos.

O alta greseala este bara de jos, care nu are aceeasi dimensiune cu a site-ului (da, am citit The Non-Designer&#39;s Design Book

bobu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    25th January 2005
    Posturi
    62
    Putere Rep
    37

Implicit

Multumesc pentru sfaturi.

Site-ul a fost terminat in graba (deja am depasit cu mult termenul fixat pentru lansare) si din cauza asta nu este finisat. Si design-ul l-am facut chiar ultimul.

Am considerat ca e timpul sa punem motoarele de cautare la lucru si pe parcurs sa-i aducem imbunatatiri.

Triunghiurile alea au chiar un rol dar trebuie sa ne gandim cum sa facem sa fie intuitiv.

Din ce am vazut la roportal doar 14% mai folosesc 800*600 si am considerat ca se poate merge pe 1024 de acum inainte.

Inca o data multumesc pentru sfaturi

Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    41

Implicit

Salut,

Interesant site, dar mie imi pare mai mult o brosura. Multa grafica, putin continut.
    Cu stima,
    Razvan Pop

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut.

Parerea mea = de "simplu cetatean" , pentru ca experienta nu este prea multa; poate conteaza, ca si prima impresie, stict de prima impresie (design):
    - meniurile alea mari chiar sunt mari; adica MARI; parca te lovesc la prima vedere;
    - coloarea meniurilor/butoanelor laterale prea stearsa, inchisa, etc; trebuie sa fii ceva mai atent ca sa citesti ce scrie: "agentie imobiliara, agentie, design, diverse" etc;
    - daca ar fi totul la scala mult mai mica, ar putea sa vada omul care intra mai totul pe o pagina, si sa isi aleaga ce il intereseaza; fara scroll de 5 butoane laterale pe o pagina;
    - "cascheta galbena" ala pare genul parsiv care zice: iti fac finizaje interioare cu 3.000 euro; dupa ce dai cei 3 mii, cere saptamanal 500, ca mai apare cate ceva...; conteaza si o fata de om expresiva, daca tot e pusa;
    - spre deosebire de asta, tipul din fundal e ok; singurul care nu vrea sa "vanda"...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Mic ghid de optimizare SEO
    De Diana în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 86
    Ultimul Post: 5th July 2013, 22:53
  2. Ghid: Plan SEO Complet
    De Tudi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 62
    Ultimul Post: 20th November 2010, 20:44
  3. Ghid PC Directory
    De gaby în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th August 2008, 11:53
  4. Constructii.co.ro/
    De too_night în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th May 2006, 16:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.