Salut...am si eu o nelamurire.
Am mybarbie.ro si nici ca nu se misca de pe paginile 14-15 dupa cuvantul "barbie".
Linkuri cu anchor barbie catre site am aproape 40-50....
De cand l-a indexat, acolo a ramas..
Care poate fi cauza?![]()
Salut...am si eu o nelamurire.
Am mybarbie.ro si nici ca nu se misca de pe paginile 14-15 dupa cuvantul "barbie".
Linkuri cu anchor barbie catre site am aproape 40-50....
De cand l-a indexat, acolo a ramas..
Care poate fi cauza?![]()
Apari numarul 2 pana si la numele domeniului, care are o competitie de cam ... 0.
mybarbie - Căutare Google
Eu zic sa mai strangi multe link-uri, asta daca nu esti penalizat cumva.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
cred ca google te penalizeaza pentru un mic spam in meta Description "Jocuri Copii pentru copii.Joaca acum jocuri tale Copii online."
dar in description nu am asa ceva...
Lamuriti-ma si pe mine cu spamul asta...![]()
cat timp a trecut de cand ai lansat site-ul ? ciudat este ca la cautarea cu numele domeniul nu iese prima pagina , ci una secundara. Am observat in ultimul timp ca in cazul site-urilor promovate sa zicem prea "agresiv" prin linkuri ,dispare din cautari index-ul.
Asa mi s-a intamplat mie cu o firma de constructii, prima pagina a site-ul mi-a disparut din cautari. Daca acesta acesta este cazul (adica site-ul e nou) atunci probabil trebuie sa mai ai rabdare si sa bagi in continuare linkuri...nu mai punem in discutie faptul ca in ziua de azi fiecare are un site cu jocuri barbie (deci concurenta e mare)
inca ceva:
daca ai facut schimb de linkuri si linkurile catre tine sunt intr-o pagina care are footerul plin de alte linkuri, atunci acel link isi pierde automat din "putere"
Ultima modificare făcută de Emil Chelariu; 9th December 2007 la 19:20.
:)
S-ar putea sa ai dreptate.Siteul are cam o luna si ceva de cand e lansat...![]()
nu are nici o legatura disparitia home pageului cu nivelul de agresivitate al campaniei de link building...o posibila explicatie a disparitiei homepage-ului poate fi un duplicate content cu o pagina de pe acelasi site sau un alt site-director web - de exemplu.
Si, nu linkul din footer nu isi pierde automat din putere...![]()
depinde pe ce site este acel link..
daca linkul e in footer pe langa altele 50, nu-si pierde din valoare ca e acolo la gramada?
cat despre disparitia indexului , daca sti tu sigur ca nu e asa, nu te contrazic !
Ultima modificare făcută de Emil Chelariu; 9th December 2007 la 21:57.
:)
ba da isi pierde din valoare, dar inca te poate ajuta foarte mult
si am patit ambele cazuri..si duplicate si un link pe un site puternic, cu inca 20 e linkuri si care mi-a urcat un site vreo 30 de pozitii imediat cum pagina respectiva a fost indexata..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)