e posibil, sa iti optimizezi un site ...oricat de bun ai fi, si sa creasca in cateva zile la sute de vizitatori pe zi?
fara spam, sau bannere pe alte site-uri...reclama platita, etc.
e posibil, sa iti optimizezi un site ...oricat de bun ai fi, si sa creasca in cateva zile la sute de vizitatori pe zi?
fara spam, sau bannere pe alte site-uri...reclama platita, etc.
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Cam greu, dar nu e imposibil... daca nimeresti exact in mijlocul unui update pe google, etc... Dar e destul de greu in cateva zile.. "cateva zile" insemnand 3-7 zile...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Este posibil, dar trebuie sa dispui de o retea de site-uri cu ajutorul careia poti sa-i dai sutul in fund de inceput de drum. (a se traduce: link-uri)
Din experienta mea, link-urile primite din articole ale publicatiilor online sunt mina de aur, la fel ca si un link in indexul site-urilor de acelasi profil (eventual, concurente).
Update-ul continuu si simplitatea paginii (ma refer la codul html), ajuta si ele f. mult in a-ti atinge scopul...
Vorbesc dintr-o experienta recenta, reusita![]()
se poate sa iti creasca vizitatorii cu cateva sute , tu fiind la sub 100 de vizitatori in cateva zile fara sa te bazezi pe nici un BL pe care l-ai facut de la ultimul BL update; asta doar din update bun la site sau chiar subdomeniu, shi asta de pe motoare in cateva sapt poti ajunge chiar la mii shi mii de vizitatori.
Sau poti sa faci o groaza de keyword research si sa gasesti o nisa buna cu concurenta minima, si sa optimizezi pentru keywordul respectiv la o adica, doar cateva sute pe zi nu e asa de greu.
Sau poti sa optimizezi pe pozitie viitoare, in sensul sa optimizezi pentru keyworduri care acum nu au mare cautare si nici mare competitie, dar peste o saptamana vor avea un flux enorm de cautari datorita unor evenimente mondene; tu avand deja pagina optimizata, si cu ceva linkuri catre tine, probabil ca o sa detii inca prima pozitie pentru cautarile respective, cel putin pentru o perioada. Nu stiu daca ai inteles exact ce am vrut sa zic.
Ma rog, sunt situatii ipotetice.
mie mi se pare cam imposibili fara pic de ajutor din alta parte..sa iti ridici siteul in cateva zile ..chiar 2 sapt la cateva sute. intrebam sa aflu din exeprienta altora. si mai intrebam ca mi se laudase cineva ca poate...si de fapt ca a facut asta doar din seo...da mai stiu ca are si cateva site-uri puternice..si banui ca ele au dat acel "sut".
Va multumesc pentru raspunsurile de pana acum.
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
" Cateva zile " inseamna maxim sase zile , pentru ca sapte zile sunt intr-o saptamana !
Este posibil numai daca este un domeniu mai vechi de doi ani , sau a mai fost pe net domeniul respectiv , dupa care a fost suspendat dreptul de folosire pentru neplata , dar cred ca numai maxim doua sau trei sute de vizite , mai mult nu !
Nu trebuie sa uiti ca mai exista si Google Sandbox , adica un site este tinut " in carantina " pana cand google strange mai multe informatii despre el , carantina asta durand minim 30 de zile !
Daca ar fi asa , atunci multe siteuri ar face pagerank google in prostie , intr-un timp foarte scurt , numai din niste cuvinte cheie !
Parerea mea este : categoric Nu !
Orice se poate, dar in realitate doar 1 din 1000 vor reusi sa faca asta in cateva zile. Si acei 1 din 1000 pe langa experienta acumultata sigur mai au retele de siteuri cu mii de vizitatori. Daca ai un site de 5000 de vizitatori pe zi, trimiti usor cam 200-500 de vizite catre noul site cu un banner bine plasat.
Daca e primul site, primul domeniu, domeniu e nou. Poti sa fi si taticul lui SEO ca nu o sa reusesti. Iarasi depinde despre ce e vorba. Daca faci sun site despre nostradamus si mai pica niste turnuri ceva, iar siteul tau tocmai despre asta vorbea, ai sanse, dar daca faci unu despre sarmale nici gand sa reusesti chiar daca nu e un keyword cu concurenta pe el.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)