Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: optimizari excelente :)

Afișare hibrid

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    54

Implicit

Sau poti sa faci o groaza de keyword research si sa gasesti o nisa buna cu concurenta minima, si sa optimizezi pentru keywordul respectiv la o adica, doar cateva sute pe zi nu e asa de greu.

Sau poti sa optimizezi pe pozitie viitoare, in sensul sa optimizezi pentru keyworduri care acum nu au mare cautare si nici mare competitie, dar peste o saptamana vor avea un flux enorm de cautari datorita unor evenimente mondene; tu avand deja pagina optimizata, si cu ceva linkuri catre tine, probabil ca o sa detii inca prima pozitie pentru cautarile respective, cel putin pentru o perioada. Nu stiu daca ai inteles exact ce am vrut sa zic.

Ma rog, sunt situatii ipotetice.

fabby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd August 2006
    Locaţie
    bucuresti
    Posturi
    168
    Putere Rep
    37

Implicit

mie mi se pare cam imposibili fara pic de ajutor din alta parte..sa iti ridici siteul in cateva zile ..chiar 2 sapt la cateva sute. intrebam sa aflu din exeprienta altora. si mai intrebam ca mi se laudase cineva ca poate...si de fapt ca a facut asta doar din seo...da mai stiu ca are si cateva site-uri puternice..si banui ca ele au dat acel "sut".

Va multumesc pentru raspunsurile de pana acum.
    Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Optimizari keyphrase
    De doro în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 14th June 2010, 13:51
  2. Ce optimizari sa mai fac?
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th June 2008, 15:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •