Ca sa poti ajunge pe prima pagina pe .com pentru keywords de genul "poker" sau "online poker" trebuie depusa o munca enorma + muuuult timp.![]()
Din cate vad eu situl este si pe .com undeva pe pagina 4 pentru "online poker" ceea ce pentru mine este un rezultat mult mai bun decat prima pagina pe .ro.EDIT: Incearca sa aduni mai multe linkuri avand ancora "online poker" si succesul sitului este garantat (apropo este in engleza sau in romana) /EDIT
In ceea ce priveste SEO eu consider ca reusita inseamna mult testing - la fel ca si in marketing de altfel. E vorba de experienta, de vechime, de cunostinte. La fel cum Google-ul pune baza pe "trusted sites" asa este si in optimizare - cunostiintele le avem toti, insa ceea ce face diferenta este experienta.
PS: Vezi ca nu iti merge situl (pokeronline.evonet.ro). Cel putin mie unul nu imi merge.
SECOND EDIT: Acum ceva timp Google-ul a banat campaniile din Adwords legate de gambling. O pozitionare pe prima pagina pentru "online poker" inseamna muuult trafic + ceva dolari![]()

EDIT: Incearca sa aduni mai multe linkuri avand ancora "online poker" si succesul sitului este garantat (apropo este in engleza sau in romana) /EDIT
Răspunde cu citat