tu ai acceptat jobul fara sa stii la ce te bagi?
si apoi intrebi pe forum
nice...
tu ai acceptat jobul fara sa stii la ce te bagi?
si apoi intrebi pe forum
nice...
Barosane, tu te-ai nascut cu cunostintele SEO in cap? Eu nu...
Am habar, mi-am facut mie niste "lucrari" de genul, si nu ma astept la minuni si chestii de genul. Ceea ce mi s-a cerut a fost sa inregistrez site-ul in multe directoare si sa-l "optimizez" un pic... pe cat se poate... dar totdeauna sunt apreciate sfaturile practice. Si de astea am cerut, nu remarci usturatoare din partea unor experti ...
nu prea mai sunt folositoare cuvintele cheie din meta.
poti sa incepi sa citesti aici... SeoPedia Forum > Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare > Mic ghid de optimizare SEO
apoi mai folosesti si Search pentru nelamuriri.. poate s-au mai discutat. daca nu gasesti raspunsuri pune multe intrebari.
Mai terminati fratilor cu tampeniile astea!!! Unde ati auzit si ati experimentat voi ca nu sunt folositoare meta keywords??? Dati niste sfaturi de incurcati omul mai mult... Sunt foarte folositoare meta keywords, daca sunt folosite cu cap...
Ghidul de optimizare este un punct foarte bun de start... In rest, intreaba-ne cand te incurci.. bafta!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
stati ca nu am vrut sa dau in cap sau sa ii zic: "nu folosi meta keywords". am scris doar ca nu mai sunt prea folositoare.
nu e cel mai important meta si nu cred ca optimizarea paginii la care face referire thefan se rezuma doar la adaugarea de etichete meta in care sa puna o insiruire de cuvinte cheie.
am dat doar o indicatie de unde sa inceapa sa citeasca, are multe de citit/invatat.
am tot citit posturi cu diferite pareri pro/contra meta keywords... acum o sa fiu un pic offline. care ar fi o reteta de folosire a cuvintelor cheie? (pentru cei care au descoperit-o pe propriul lor site) care sunt efectele dezastroase in cazul in care nu folosim corect cuvintele cheie in meta keywords?!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)