Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Conteaza ce scrii in anchor?

Vizualizare arbore

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    nu shtiu de ce vorbiti prostii dar astea is informatii care le detin doar motoarele de cautare . Daca cineva a facut modificari la anchor shi i s-a modificat pozitia pe motorul de cautare nu inseamna ca numai de aceea i s-a modificat pozitia , deci nu ai de unde sa afli chestiile astea. Eu balansez pe 3 locuri de o sapt fara sa fac nici un update la site .
    Pai nu te supara, dar tot ce tine de SEO e oarecum speculatie, pentru ca nimeni nu stie cum functioneaza exact algoritmii motoarelor de cautare. Tot ce putem face e sa testam si sa ghicim. Ori anchor text-ul din inbound links e testat si retestat. Vezi aici un articol util:

Anchor Text Optimization | WebProNews

Si in plus, daca nu ar conta anchor textul linkurilor, de ce ar mai fi inclus Google un tool de testare a ancorelor care vin spre site-ul tau in Webmaster Central? Explicatii aici.

Edit: Soldatu, te referi la link-uri interne, sau inbound links? In link-uri interne, cred ca pastreaza valoarea tag-urilor <hx> si <strong> dar chiar nu stiu daca inbound linkurile au o greutate mai mare daca vin din <h> sau <strong>. Bunul simt imi spune ca da, dar trebuie facut research
    Ultima modificare făcută de Tudi; 2nd January 2008 la 17:28.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebari alt/anchor/flash
    De Tudi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th August 2008, 01:37
  2. Alt tag ca anchor text?
    De Tudi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd January 2008, 09:18
  3. seo - anchor - link
    De FireEyes în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th November 2005, 18:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •