Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Seo pentru o companie de top. Ati accepta?

Afișare hibrid

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

@teocatalin: exact la asta m-am gandit si eu, planificare si strategii. Dar tot atunci m-am intrebat "oare de ce a fost dat afara vechiul manager?" Nu stiu ce asteptari au, poate chiar nu sunt pregatit pentru astfel de pozitii.
    @neo: sedintele sunt zilnice, cel putin asa m-au informat. Se intalnesc toate dep. si discuta, planifica etc. Nu stiu ce sa zic..
    @floki: nu mane, am discutat personal cu ei timp de 2 sapt (telef, mail, whatsap).
    @Nichita: site-ul e impecabil, gen emag daca vreti o comparatie. Cred ca si asta a fost un motiv care m-a facut sa dau inapoi.

teocatalin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    27th January 2016
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    37
    Posturi
    113
    Putere Rep
    20

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    @teocatalin: exact la asta m-am gandit si eu, planificare si strategii. Dar tot atunci m-am intrebat "oare de ce a fost dat afara vechiul manager?" Nu stiu ce asteptari au, poate chiar nu sunt pregatit pentru astfel de pozitii.
    @neo: sedintele sunt zilnice, cel putin asa m-au informat. Se intalnesc toate dep. si discuta, planifica etc. Nu stiu ce sa zic..
    @floki: nu mane, am discutat personal cu ei timp de 2 sapt (telef, mail, whatsap).
    @Nichita: site-ul e impecabil, gen emag daca vreti o comparatie. Cred ca si asta a fost un motiv care m-a facut sa dau inapoi.
    Twigg, te-ai gandit ca vechiul manager a dorit ceva mai mult decat a fost ? Te-ai gandit ca a primit o oferta mai buna si de aceea a plecat ?!

Sincer, trebuia sa incerci ... incercare moarte n-are!

Si chiar daca nu stii ce trebuie sa faci, poti incerca sa inveti si sa te adaptezi, ca doar deh, nu ne-am nascut invatati

Eu acum 1 luna si ceva am primit o oferta la o companie din Constanta pentru un post de Junior SEO ( cred ca ma incadram la un grad mai mare... ) dar eu l-am refuzat pentru inca nu mi-am atins targetul(target pus de mine ptr companie) la compania la care sunt.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar Link pentru promovare site nisa: animale de companie
    De Suparici în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st August 2016, 23:13
  2. Head of SEO pentru companie internationala: Ask me anything.
    De openyourmind în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 21st March 2016, 23:32
  3. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 17th November 2010, 19:15
  4. Developer pentru cea mai mare companie de IT din lume
    De catalyst în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th February 2007, 17:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente