INtr-adevar, digiXMAS e un submitter bun, inca de la prima varianta. Este insa (sau cel putin la prima varianta era) limitat doar la directoare bazate pe phpld (PHP link directory).
INtr-adevar, digiXMAS e un submitter bun, inca de la prima varianta. Este insa (sau cel putin la prima varianta era) limitat doar la directoare bazate pe phpld (PHP link directory).
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 23rd February 2007 la 10:50.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Ultima varianta, cea pe care am gasit-o eu, iti ofera posibilitatea de a incarca propria lista de directoare din fisier txt, sau poti descarca de pe serverul lor diferite liste de directoare generale sau de nisa. Listele lor se actualizeaza permanent. Inca un lucru bun e acela ca introduci trei descrieri si titluri diferite, pe care le introduce in mod aleator.
snype, cred ca te cam pripesti....
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
snype, directoarele web sunt cele mai bune surse de backlink-uri. Daca nu esti inscris in directoare web sunt slabe sanse sa ai un SERP bun si fara asta degeaba te-a indexat google sau yahoo![]()
Nu se prea inscriu site-uri in motoare.
adevarat.
dar daca nu ai IBL, e de preferat sa iti inscrii manual siteul, macar in google
E riscant. Nu as sugera asa ceva.
Exista sumedenii de directoare si in plus poti dezvolta o strategie de schimb de link-uri.
Motoarele de cautare vor sa vada link-uri catre site-uri si nu sa il primeasca ei si sa le gaseasca.
Offf... greu cu optimizarea asta.
snype - programul lui mmariusel e semi-automat, el completeaza majoritatea campurilor, dar tu trebuie sa dai submit.
orio777 - PR-ul are o formula ciudata care nu mai are o importanta asa mare, dar nu vei obtine niciodata IBL-uri din motoarele de cautare - alea nu se considera linkuri.
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)