25th August 2016, 22:31
1 out of 1 members found this post helpful.
Felicitări pentru inițiativă, eu unul aș fi foarte interesat să citesc un astfel de tutorial. Și mai mult, unul care să gradeze elementele SEO pe o scară a importanței. De exemplu, eu aveam până acum impresia că headingurile sunt elemente de importanță destul de mare. În orice caz, mai mare decât datele structurate, care sunt relativ noi. Am văzut site-uri fără date structurate și care apar sus în Google, acesta nepărând să aibă mari probleme în a deduce data articolului, autorul lui etc. Așa că da, thumbs up pentru propunere!
4th September 2016, 19:50
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Xme
la fel de importante ... etc. si multe altele ..
Am ceva rezerve ca titlul si cu `etc` sau `multe altele` sunt la fel de importante.
Nemodificand decat titlul, m-am plimbat intre paginile 2-8, pe un kw necompetitiv.
Pe un kw cu competitivitate, nemodificand nimic, dar adaugand un text bine facut de 1100 de cuvinte, nu am remarcat schimbari majore in serps.
La fel la meta - schimbate dintr-o schema intra-alta (complet diferite) si mai nici o modificare.
Eu zic ca unele sunt mai importante decat altele si depind si de alti factori (nisa, concurenta, kw).
Ordinea mea, bineinteles subiectiva, este:
- links - dar sunt off topic
- title
- description
- h1
- content (txt, img, vid), h2
- link-uri interne
- altele
(de jos in sus, importanta creste exponential)

Postat în original de
Xme
pe asta pune google cel mai mare accent
De unde stii?