Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Cum implicarea in subiecte virale poate aduce backlinkuri

Afișare hibrid

openyourmind este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th March 2013
    Posturi
    44
    Putere Rep
    25

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit Cum implicarea in subiecte virale poate aduce backlinkuri

Am asistat ieri la toata nebunia de pe internetul romanesc declansata dupa ce Bernie Sanders a spus ca e inacceptabil ca Bucurestiul sa aiba internet la viteza mai buna decat majoritatea SUA.

"Today, people living in Bucharest, Romania, have access to much faster Internet than most of the US. That's unacceptable and must change,"

Din feedul de facebook mi-a atras atentia un articol al New York Times:
    Cod:
    http://www.nytimes.com/aponline/2016/03/03/world/europe/ap-eu-romania-bernie-sanders.html
    Undeva la finalul articolului se afla o mentiune catre Paravion, link dofollow catre indexul site-ului romanesc.

Morala povestii? Implicarea in subiecte cotidiene, la momentul potrivit, poate atrage linkuri extrem de valoroase. Paravion a dat un tweet catre Bernie Sanders care a fost mai apoi preluat de NY Times si inclus cu trimitere catre brand. O munca de 30 de secunde a rezultat in obtinerea unei mentiuni inestimabile ca valoare SEO.

Cred ca este un exemplu de urmat si o validare a faptului ca social media, folosita corect, poate produce beneficii neasteptate.

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

Totusi vorbim de paravion. Paravion daca nu ar fi avut follower pe retelele sociale, cu siguranta nu ar fi ajuns in nyTimes

Si mie mi s-a intamplat sa imi gasesc link catre site un site al protv (incont.ro) se faceau niste topuri cu masini sub 3000 de euro
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Am un prieten care preia stiri de la diverse trusturi romanesti, si le comenteaza sau creeaza articole cu citate din mai multe surse. Intr-un an de zile, cu promovare in facebook (grupuri - metoda clasica) a ajuns sa obtina peste 50 de linkuri de la siteurile de stiri mari. Eu zic ca e mina de aur!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Comati este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th September 2011
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    39
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de openyourmind Vezi Post

Cred ca este un exemplu de urmat si o validare a faptului ca social media, folosita corect, poate produce beneficii neasteptate.
    eu zic ca social media cand e folosita corect produce beneficii asteptate - neasteptate produce norocul, cati au scris pe twitter despre subiect si pe cati i-a preluat nyt?

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    23rd May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    21

Implicit

Cum se obtine backlink-ul?

Pasul 1. Creaza google alert pt persoane internationale controversate care comenteaza ceva despre Romania.
    Pasul 2. Creaza o stire, press release,(fi f sarcastic), tweet si ofera 2 bilete de avion
    Pasul 3. Trimite-l tuitul/stirea celor de la nyt sau cauta pe haro.

Asta e un fel de stirile de la ora 5, o nisa care merge peste tot in lume.

Totusi, Bernie Sanders e candidat la presedentia SUA, orice zice e interpretat.
    bernie se refera la schimbarea SUA nu a Romaniei, a vrut sa creeze un contrast, nu prea i-a iesit...

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Daca e la noroc, e ca la loto. Asta se intampla odata la cativa (cati?) ani. Nu cred ca NYT este plin de link-uri catre site-urile romanesti. Daca a fost aranjament publicitar, nu e pentru cei mici...

Citat Postat în original de openyourmind Vezi Post
    .....
    "Today, people living in Bucharest, Romania, have access to much faster Internet than most of the US. That's unacceptable and must change,"
    ............
    A specificat cumva si solutia? Cred ca e mai simplu sa o scada pe a nostra decat sa o creasca pe a lor...
    Serios, parca prea s-au invatat toti ca, indiferent de top, noi trebuie sa-o avem mica.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SEO poate dauna? Backlinkuri platite,
    De RadioClick în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd July 2013, 20:14
  2. Caut persoana care ma poate aduce si mentine pe prima pagina a lui G.
    De valentino în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 12th February 2013, 13:31
  3. Adsense si video virale cu publicitate la bere
    De lecktronix în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th November 2011, 17:35
  4. Are cineva experienta in a crea videouri virale ?
    De w3bmaster în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 22nd January 2009, 20:16
  5. Radio Priveghi sau daca numele unui domeniu sau post de radio poate aduce vizitatori?
    De fics în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 28th September 2006, 20:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •