"Cea mai mare calitate este sa stii cand trebuie sa taci ..."
In mod natural mai putin de 30% ar da link dofollow. Eu cred ca raportul lui e decent, chiar ar mai fi loc de nofollow.
Ce intelegi prin linkuri proaste? Daca se poate mai detaliat si nu generalitati precum linkuri din directoare etc.
De exemplu cum depistezi daca un link este slab sau nu? Exista niste caracteristici tehnice masurabile dupa care te ghidezi?
Utilizand SeoSpy Glas primesti urmatoarele date despre un link, poti te rog completa unde am lasat gol pentru linkurile de buna calitate peste care poate fi considerat un link de calitate inferioara?
Ancora text: ....
Url: ...
Page pr: ... majoritatea paginilor unde postez cate un articol nu are pr deci nu prea imi spune multe, probabil la linkuri cumparate are importanta
External links: ..... minim-maxim?
Total links: ...... minim-maxim?
Link Value: ..... minim-maxim?
Domain pr: ..... minim-maxim?
Alexa Rank: .... minim-maxim?
Poate nu am cautat unde trebuie dar nu am vazut statistici exacte de unde pana unde este un link bun sau slab. Probabil multi au diferite pareri dar ar fi bine sa avem macar la ce sa ne putem raporta.
Eu iti spun parerea mea despre un link bun. Nu exista bun si prost, pentru ca totul depinde de strategie. Am mai scris de cateva ori, dar se pare ca trebuie sa mai scriu.
vezi: http://forum.seopedia.ro/subiecte-pe...tml#post286646
sau: Lectia de SEO (1/2014) : Cautari, link-uri si continut (dute la "ce este si cum se obtine...")
etc
Pe baza listei tale un link bun pentru mine este:
Ancora text: depinde de strategie
Url: aici ce e? pagina de destinatie, sau url din site?
Page pr: Page pr conteaza, doar ca trebuie sa te uiti la structura site-ului ca sa poti estima viitor PR.
External links: maxim 1/2/3 (din advertorial)
Total links: maxim 30
Link Value: se calculeaza dupa datele de mai sus
Domain pr: minim 5
Alexa Rank: nu conteaza, e fake
Trebuie sa intelegeti ca daca seo era matematica, avem toti calculatoare de birou pentru seo.
Iti dau exemlu de un link slab, care pentru multi pare bun. Cumperi un advertorial pe adevarul.ro la un pret de cateva sute de euro.
Primesti:
Page pr: 0, viitor 0 maxim 1
External links: 100 minim, dar au si 125
Total links: 520
Link Value: ...
Domain pr: 7
Alexa Rank: mic cred (nu m-am uitat)
Pentru mine link-ul asta este mai slab fata de un advertorial publicat pe blogul unui user de pe forum. De ce? pentru ca 500 links si pentru ca 125 external links. Pentru ca platesc sute de euro, sa primesc trafic, cand eu vreau sa cumpar pt seo, iar pt seo, este un link foarte slab. Cu aceeasi bani cumpar 5 link-uri si fac si adwords (targetat) pentru trafic.
E bun link-ul? Da, daca stai bine si vrei diversificare. Merita banii? Cu siguranta NU.
Ultima modificare făcută de Tom; 8th March 2014 la 15:51.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 8th March 2014 la 16:12.
felicitari lui! eu nu l-am contrazis, intrebarea cu reteta succesului a fost in spirit de gluma - nu exista reteta perfecta la seo si nu exista 2 campanii de seo la fel ...
@zoltan - pt mine un link e prost daca nu are autoritate si PR, daca exista un nr mare de OBL si daca in site-ul respectiv exista prea multe reclame.
"Cea mai mare calitate este sa stii cand trebuie sa taci ..."
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)