Si daca las asa cum e acum are ceva? Imi ajuta in SEO sau sunt penalizat?
Si daca las asa cum e acum are ceva? Imi ajuta in SEO sau sunt penalizat?
Motoarele de cautare nu se uita in css, deci vor vedea bine.
Ideea era ca, daca doresti sa editezi stilul afisat de h-tags, va trebui sa le editezi din css:
h1 { blabla
}
etc
M-am uitat in sursa paginii tale si ai multe erori de cod. Mai uita-te peste ele sa vezi ce rezolvi
Boingeanu Ben
Mersi frumos.
O sa incerc sa corectez si erorile de cod, ma va ajuta la SEO lucrul asta? Si ca un corolar, acum ca am greseli in cod, sunt depunctat de motoare?
slobodan ceea ce ti se sugereaza pe forumul asta tine de SEO si domenile tangente.
Sugestiile isi au rostul lor si deci te vor ajuta. Altfel, Ben si restul forumului, nu si-ar avea rostul.
Cate puncta are site-ul tau, ca sa iti zic daca poti fi depunctat.
Si nu intra in panica...esti pe maini bune.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ca sa fiu sincer eu nu as face asta:
Incearca sa pui in antete (headings) cuvinte / expresii cheie definitorii pentru fiecare pagina in parte.Cod:<h2><a href="http://www.ponturifierbinti.com/cele-mai-fierbinti-ponturi-online/recomandari/" rel="bookmark" title="Permanent Link to Recomandari">Recomandari</a></h2>
De asemenea, subscriu la ce s-a spus mai sus. Prelucreaza-le putin din css.
Si vezi ca in ff2 se vede nasol site-ul.![]()
Multumes pentru sfaturi tuturorSi nu intra in panica...esti pe maini bune.![]()
Am pentru fiecare categorie in parte, o sectiune pt descriere, aia am pus. La pagini, nu stiu exact ce reprezinta o pagina in cazul site-ului meu asa ca nu ma bag unde nu stiu....Incearca sa pui in antete (headings) cuvinte / expresii cheie definitorii pentru fiecare pagina in parte.
Referitor la H1 cred ca o sa-l las asa din moment ce am inteles ca ma ajuta la SEO...De asemenea, subscriu la ce s-a spus mai sus. Prelucreaza-le putin din css.
In explorer si FireFox se vede bine, in plus la cat mai pricep eu la coduri cred ca nici aici nu prea am ce sa-i fac....Am mai umblat eu unde nu stiam si am stat zile intregi pe el pana i-am dat de cap asa ca m-am invatat minte si unde ma depaseste mai bine nu ma bag.Si vezi ca in ff2 se vede nasol site-ul.
Mersi frumos pentru sugestii si sfaturi iar pe masura ce ma specializez o sa incerc sa rezolv toate problemele....
Nu, h2 e pe titlul articolelor sau si pe titlul articolelor. Pai H1 imi apare acolo de cand l-am pus in cod inainte de H2 cum mi-a zis un user, am crezut ca e bine. Unde si cum sa-l mut sa ma ajute in SEO?
Am scos H1 pentru ca am impresia ca am fost depunctat din cauza lui. Am incercat sa repar "greselile" de cod asa cum am fost sfatuit folosind resursa data de unul dintre utilizatori si imi distrusesem metatagurile asa ca le-am lasat cum erau.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)