Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 33

Subiect: Efecte advertoriale si link-uri

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de George Ginghina Vezi Post
    Este posibil sa ai dreptate, nu zic nu. Eu cred insa ca e vorba de calitatea site-urilor pe care apar advertorialele. Daca le publici in cine stie ce directoare de articole, imbacsite de articole promotionale,cu fel de fel de link-uri, este posibil sa fie cum zici tu. Totusi, daca ai grija sa-ti publici advertorialele pe bloguri cu PR minim 2 si authority minim 20, nu cred ca exista vreo sansa sa patesti ceva.

Asta desigur, daca nu publici 1000 de advertoriale in 48 de ore.

Repet, este doar o parere personala si nimic mai mult. In cazul in care ofer informatii paguboase si ma insel, vreau sa imi cer scuze in prealabil.
    Si eu am aceeasi parere ca tine si ca @danielicb, am publicat aceeasi ancora in mai multe cazuri pe bloguri cu PR minim 2 si autorietate de la 40 in sus si nu numai ca nu am patit nimic, dar am mai si crescut cu site nou care avea foarte putine link-uri, dupa cuvant cheie pe prima sau a doua pagina si am luat PR 2 si 3 la actualizarea de pagerank. Din pacate nu toti au parerea asta, si daca ei au testat ceva asemanator si si-au luat-o asta nu inseamna ca asta e regula si se aplica pentru toata lumea. Ce ma deranjeaza e ratingul negativ; daca nu esti convins 100% ca ai dreptate ar trebui sa dezbati mai mult parerea mea, nu asa...
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Bineinteles ca sunt cazuri si cazuri, dar cu 10 linkuri, aceeasi ancora, esti mult mai predispus la penalizare decat daca o faci mult mai diversificat. Daca voi va asumati aceste riscuri, este treaba voastra.

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de indiscutabil34 Vezi Post
    Bineinteles ca sunt cazuri si cazuri, dar cu 10 linkuri, aceeasi ancora, esti mult mai predispus la penalizare decat daca o faci mult mai diversificat. Daca voi va asumati aceste riscuri, este treaba voastra.
    Nu te penalizeaza nimeni pentru 10 link-uri cu aceeasi ancora; e posibil sa te penalizeze daca abuzezi, dar asa nu; si oricum trebuie sa mai ai cateva ancore diferite chiar daca sunt dupa nume domeniu, brand sau alte kw-uri.
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Am facut eu testul si te penalizeaza, cu exceptia cazurilor in care ai cel putin alte minim 40 de link-uri cu alte ancore, ca acele ancore exact match sa nu vina unele dupa altele, si sa fie intercalate cu altele, si este si un alt algoritm care penalizeaza pentru asta si nu este pinguin
    Nu exista o reteta magica pentru ancore. Nu incurajez ancorele in exact match. In cazul tau este foarte posibil ca si calitatea linkurilor sa nu fi fost cea mai buna.

Google analizeaza fiecare nisa in parte si intr-o nisa pe cel mai cautat cuvant primii 10 pot avea ancore in exact match in procent >50% si sa stea bine mersi acolo. In alta nisa procentele pot fi intre 5-10%, si tu daca depasesti asta atunci poti ridica niste semne de intrebare.

Fiecare strategie de link building trebuie facuta in functie de nisa din care faci parte. Trebuie sa analizezi ancorele, tipurile de linkuri si apoi sa incerci sa fii sub medie sa nu te ia radarul. Daca in nisa mea competitia are doar directoare cu 60% ancore in exact eu voi aduce sub 20% ancore in exact si voi diversifica mai mult sursele de linkuri. Si asa ii pot depasi.

http://www.seoarch.ro/analiza-compet...ntru-avansati/ si http://www.seoarch.ro/analiza-32-sit...te-de-penguin/
    Ultima modificare făcută de danielicb; 24th April 2013 la 12:23.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de danielicb Vezi Post
    Nu exista o reteta magica pentru ancore. Nu incurajez ancorele in exact match.
    Si ce parere ai despre ancore pe mai multe cuvinte sau expresii care contin cuvantul cheie pe care doresti sa te ridici?

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

@zoltan am o parere buna . Ancorele din punctul meu de vedere trebuie sa vina pe cuvinte din limbajul natural nu neaparat pe cuvinte cheie exacte.

Un simplu ex: vreau sa rankez pe Strategii SEO. Pot scrie un articol si o propozitie sa fie: "Am cautat astazi ceva despre strategii SEO si am gasit un blog foarte interesant care mi-a raspuns la multe intrebari."

In exemplul asta eu as pune link cu ancore "blog foarte interesant". Conteaza si proximitatea si ce intelege cel care citeste propozitia. Cu siguranta toti cei care vor citi vor asocia "blog foarte interesant" cu "Strategii SEO".

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu primesti penalizare mereu pentru cand faci boacane, dar cand nu respecti niste reguli riscul de penalizare este mare
    Sunt uimit cat de usor faci pronosticuri in vremurile astea cand nimic nu mai e ca inainte. Toate "revelatiile" si Mat Cutts si alte declaratii oficiale din partea Google sunt mai degraba wishfull thinking decat realitati, asta in cazul in care nu sunt date la deruta in mod voit.

Adevarul e ca nimeni nu mai stie SEO, toata lumea merge pe bajbaite. Google e foarte subiectiv acum, ce merge pentru un site, pentru altul poate sa atraga o penalizare si tot asa. Cine spune ca s-a prins cum functioneaza Google blufeaza.

Parerea mea!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de danielicb Vezi Post
    Nu exista o reteta magica pentru ancore. Nu incurajez ancorele in exact match. In cazul tau este foarte posibil ca si calitatea linkurilor sa nu fi fost cea mai buna.
    a fost un caz in care a fost preluat un articol cu tot cu ancore interne de site-uri mari gent realitatea.net si antena3 acasa.ro (ca sa iti dai seama cat de proaste erau site-urile) si alte cateva, au venit vreo 8-10 link-uri brusc pe aceeasi ancora si in cateva saptamani articolul nu mai ranka deloc dupa ancora respectiv, dar ranka in continuare pe alte cuvinte cheie, nu ma deranjat, dar este o realitate, nu poti sti cand face rau o ancora multipla
    Al site cu un total de 20 de link-uri din care 7-10 pe aceeasi ancora, a stat in top 3 pana in decembrie si apoi a disparut din top 100, eu vorbesc din experienta practica.
    Cand toata lumea de pe site-uri mari de SEO afirma ca o densitatea prea mare a aceleasi ancore poate duce la penalizare spuneti voi ca nu e posibil.
    Am si pagina unde am 80% din link-uri in aceeasi ancora (peste 100 domenii dau link), si culmea iese primul articolul la cuvantul respectiv, dar in rest nu mai rankeaza cu nimic altceva (inainte avea mult trafic de pe long tail)
    Sunt si alti algoritmi ai google care analizeaza ancorele nu doar pinguin, pentru ca am vazut multe penalizari chiar daca nu sa rulat pinguin
    Sunt uimit cat de usor faci pronosticuri in vremurile astea cand nimic nu mai e ca inainte. Toate "revelatiile" si Mat Cutts si alte declaratii oficiale din partea Google sunt mai degraba wishfull thinking decat realitati, asta in cazul in care nu sunt date la deruta in mod voit.
    Eu am spus care sunt riscurile repatarii ancorei, voi puteti face ce vreti, de asta multi aveti site-uri mici si nu reusiti sa cresteti, poate ar trebui sa va ganditi la asta
    Matt Cutts, spune multe ca sa te deruteze, am verificat asta de multe ori, trebuie sa citesti printre randuri si sa corelezi cu propriile experimente

Eu nu ma pricep la SEO, nu prestez servicii de SEO, am doar cateva site-uri ale mele la care lucrez si atat.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

@lovelife

La faza cu articolul nu sunt foarte sigur ca din cauza linkurilor nu mai ranka. Poate Google a crezut ca tu ai luat articolul de la realitatea, antena3 si l-a vazut ca si continut duplicat. Uite aici: How I Hijacked Rand Fishkin's Blog | DEJAN SEO.

Site-urile respective au autoritate mai mare si din cauza asta ieseau in fata ta. Ajuta niste pinguri, sau sa te inscrii prin RSS feeds, sa vada Google ca tu ai publicat prima data articolul.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@daniel nu mai ranka pe cuvantul cheie din ancora, pe restul cuintelor si pe cautari de fraze iesea in fata inaintea realitatea
    Asta a fost un caz fericit in care mi-a fost pus link catr emine, sunt multe articole copiate de la mine de site-uri mari si nu am primit link
    sunt rateuri de ale lui google, algoritmul are imperfectiuni

rss feed este foarte delicat, daca nu ai un domeniu cu autoritate, poate ca cei ce preiau de la tine automat prin rss sa iasa in fata ta, si asta tot pentru ca algoritmul google este cu gauri, sunt stan patitul pentru asta, am fost penalizat pentru continut duplicat eu cel ce aveam continutul original
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Detalii efecte panda / pinguin
    De gaby în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th September 2012, 11:18
  2. Efecte URL rewrite
    De klaudiu în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th August 2012, 13:32
  3. Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 30th May 2011, 13:30
  4. Răspunsuri: 4