Atunci sa legalizam prosituti .. aa... spamul.
Atunci sa legalizam prosituti .. aa... spamul.
Ultima modificare făcută de Toto; 22nd October 2006 la 14:02.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Prostiutia nu are nici o legatura cu spamul si nici nu poate fi comparata. Ea poate fi legalizata, multi oameni sint deacord cu o forma administrata si controlata a prostitutiei.
Dar spamul..e un lucru pe care pe multi deranjeaza. Sint oameni care nu doresc asa ceva. Si totusi primesc spam.
Multi nici acum nu stiu ce inseamna spam si ce inseamna viral marketing.
Spamul nu e comdamnat doar de unii idioti de forumurile romanesti, care sint invidiosi de realizarile unora sau le sint concurenti. Spamul e o problema la scaramai larga pe Internet. Si deci daca faci spam te gandesti ca legea romana nu are tangnte cu spamul in .ro.. Acum nu, dar vor fi in curand si la noi semnale de alarma in sensul asta.
Da, spamul vinde...in general se ajunge la lucruri ilegale (in viata reala) pentru a mari resursele financiare. Dar doar pentru ca vinde, nu inseamna ca e bun. Dintr-un anumit punct de vedere...
Cei care in general lupta importiva spamului, sint cei care sint satui de conturi de mail imbâcsite de emailuri nesolicitate. Faza e ca si alte mailuri ajung acolo, pierderea fiind foarte mare pentru unii, cand un mail de afaceri sau o instiintare trimisa prin mail ajunge in Bulk sau in Spam si e stearsa.
Asa ca faceti bani cu cap.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Nu am afirmat ca spamul in sine este un lucru bun. Spamul poate fi "bun" doar pentru cei care-si ating scopurile (comerciale de cele mai multe ori) prin utilizarea sa. De asemenea spamul este foarte neplacut atat pentru cei ce primesc e-mailuri nesolicitate, cat si pentru cei care promoveaza onest niste site-uri, cat si pentru detinatorii de bloguri sau forumuri pe care vin unii si fac posturi cu v1agra si altele.
In ce priveste legislatia, in RO exista ceva in legatura cu spamul prin e-mail, insa va intreb daca ati auzit de vreun caz rezolvat si de vreun faptas pedepsit.
In legatura cu spam-ul SEO, in RO nu am auzit de vreun site (in afara Insoft) care sa fi avut de suferit (sa fie excluse din motoarele de cautare). Si am facut cu totii o gramada de raportari. Am sentimentul ca le-am facut degeaba...
Nu sunt facute degeaba. Iti pot spune clar asta, din surse interne Google. Au chiar si o aplicatie interna de raportare ei, si multe dintre site-urile despre care se vorbeste pe web apar in aplicatia lor. Sunt multi angajati Google care chiar daca nu faci raport, tot le prind si le adauga ei insisi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ma asteptam ca rezultatul raportarii sa fie excluderea din indexul Google. Ceea ce nu s-a intamplat.
Am inteles acum. Multumesc. Se pare ca site-urile .ro nu sunt intopul listei lor de prioritati...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)