Salut,
am urmatoarea problema.
Proprietarul site-ului(urilor) a decis ca vrea doua domenii si un singur site.
Cum ar trebui sa procedez? unul dintre ele ramane "principal" iar al doilea redirect?
multumesc
Salut,
am urmatoarea problema.
Proprietarul site-ului(urilor) a decis ca vrea doua domenii si un singur site.
Cum ar trebui sa procedez? unul dintre ele ramane "principal" iar al doilea redirect?
multumesc
Ai putea face o versiune RO pe unul si una EN pe altul.
Sau ai putea imparte serviciile/produsele/sectiunile/activitatile firmei in cele doua site-uri.
Clientul nu stie intotdeauna ce e mai bine pt el. De obicei trebuie ghidat catre ce trebuie facut.Proprietarul site-ului(urilor) a decis ca vrea doua domenii si un singur site.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
salutare
@cristian da asa este, dar ce se intampla cand "trebuie" sa existe mai multe domenii care sa pointeze la acelasi site ? presupun ca unul ramane principal si restul cu 301 redirect, nu ? metoda asta este destul de buna si pentru search engines ?
mersi
Cu ce te ajuta un domeniu care redirecteaza catre altul?
Iar daca ai continut duplicat..e si mai rau.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
salut, nu vor avea continut duplicat. pur si simplu am un domeniu cu un nume care poate fi foarte usor confundat / scris gresit cu un dimeniu asemanator ( si pe acesta din urma l-am cumparat ). Uite: avem www.seopedia.ro si www.seopaedia.ro spre exemplu. Deci primul domeniu va fi cel principal, iar pe al doilea va fi decat un 301 redirect catre primul. nu este ok asa ? ma refer din punctul de vedere al motoarelor de cautare.
E o solutie ok, daca trebuie neaparat sa ai 2 domenii. Dar o sa ai acelasi content pe ele, in Google.
Eg, daca vei scrie www.domeniusecundar.ro in GOogle, iti vor aparea tot datele de la www.domeniuprincipal.ro, asta in cazul in care vei promova si domeniusecundar.ro (sa ai ba IBL's).
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 22nd August 2006 la 13:01.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Fara suparare..dar unele explicatii de ale tale sunt irelevante..
Poti avea un www.brand.ro si un www.cuvant-cheie.ro care duce la www.brand.ro ..la asta te ajuta sa se redirecteze unu spre altul.
2.Ai optiune de parcare domeniu cu redirectare in ns...nu e nimic gresit in motoarele de cautare.( ex www.microsoft.ro in www.microsoft.com/romania )
hai totusi sa nu exageram cu exigenta motoarelor de cautare...
Ce zici tu aici este altceva decat subiectul topicului... adica:Poti avea un brand.ro si un cuvant-cheie.ro care duce la brand.ro ..
Poti avea cuvant-cheie.ro, sub forma unui site (chiar si de o pagina) cu continut bazat pe "cuvant cheie", optimizat pentru acest cuvant/fraza. Site din care, prin linkuri cu anchore bine alese sa te duca in brand.ro.
Asta intra la capitolul "Asa da" ...
Insa daca pe amandoua domeniile ai acelasi continut, prin redirect permanent/ parcare domeniu sau mai rau, fara redirect, atunci treaba sta altfel si nu ai altceva decat "duplicate content", care nu va face altceva decat sa iti puna bete in roate in procesul de optimizare/promovare al siteului... got it ?
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Poate nu m-am exprimat eu bine..
www.brand.ro si www.cuvant-cheie.ro sa fie unu si acelasi site.Motorul de cautare cauta mai intai in url, apoi in titlu....samd
Asta intra la "asa nu" ...
Esti sigur ca asa face? Sau stii tu importanta fiecarui element? Cunosti atat de bine algoritmul de evaluare a unei pagini al lui google? Eu zic ca sunt doar supozitii si/sau observatii (mai mult sau mai putin adevarate) facute de unu sau altu de-a lungul timpului...
In fine, faci cum vrei... bafta!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)