Vreau sa urc in cautari pe kw 'cazare orsova'. Cum e mai bine/usor, sa urc cu prima pagina (orsovaonline.net) sau categoria acestuia (orsovaonline.net/category/cazare) ?
Multumesc.
Vreau sa urc in cautari pe kw 'cazare orsova'. Cum e mai bine/usor, sa urc cu prima pagina (orsovaonline.net) sau categoria acestuia (orsovaonline.net/category/cazare) ?
Multumesc.
Vand Advertoriale (pr 5)
Ideea e ca ceea ce ii apare utilizatorului sa fie relevant pentru cautarea aia, poti sa apari cu cei vrei tu .Daca vrei sa apari cu prima pagina , fa un site de cazari. Sper ca ai inteles ideea.
Codeinwp.com - Wordpress experts
Eu zic sa incerci cu homepage-ul, pt ca e mai usor de obtinut backlink-uri spre el (gen comentarii pe bloguri). Sunt bloguri care accepta si deep link, dar nu toate. Personal, prefer sa targetez cuvintele cu o competitie mare pe homepage, ca e mai usor de promovat.
Avand in vedere ca este o competitie nu tocmai usoara, iti recomand sa incerci cu homepage-ul. Ai de concurat cu site-uri cu autoritate si vad ca nici domeniul exact-match .com nu sta prea grozav, deci nu-i chiar asa usor. Eu personal as incerca sa optimize homepage-ul pt kw asta
LE: legat de ce a zis Maldinii, are dreptate, in sensul ca nu are sens sa optimizezi homepage-ul si de fapt acolo ai orice fel de stiri, dar cazarea e undeva in partea de jos, insesizabila. Daca vrei sa optimizezi homepage-ul, atunci pune anunturile de cazare in partea de sus si schimba titlul paginii in Cazare orsova - Poze, etc.. Dar sa fie primul KW principal
Signatura lipsa
Multumesc de sfaturi.
As mai avea o nelamurire: de ce la 'cazare orsova' sunt pe pozitia 11, iar la 'cazare in orsova' pe 9? Desi eu nu (prea) am promovat al doilea kw.
Inca ceva, toate articolele ce tin de cazare sunt copiate. Daca le-as reface de la 0, banuiesc ca voi urca mai repede in cautari, dar cum va vedea google noile articole? mai exact, ma sfatuiti sa le rescriu (complet) ?
Vand Advertoriale (pr 5)
Ce ai acolo e frectie la picior de lemn. Nu o sa urci niciodata cu astfel de continut si astfel de prezentare/etc prea sus. Maxim locul 9. Asta iti pot garanta ca si cunoscator .
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Iti trebuie continut unic si mult, link-uri bune catre tine cu textul ancora: cazare orsova
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)