Am sa incep prin a va spune ca nu stiu exact cum se numeste ceea ce vreau eu, asa ca o sa va explic. Am vazut ca la anumite site uri daca bagi numele domeniului spre ex numesite . ro te redirectioneaza automat catre www . numesite . ro, la mine daca bagi numele fara www te lasa pe el fara www, iar daca bagi cu www te lasa pe el cu www . Nu stiu cum se numeste exact acest lucru.
Ce influenta are aceasta redirectionare in SEO? Se merita sa fac acest lucru? Care ar fi avantajele? Am vazut acest tip de redirectionare la mai multe site uri si ma gandesc ca nu este facut degeaba.
Daca se merita, as vrea sa stiu cum se face aceasta redirectionare.
Astept sfaturile voastre. Mentionez ca am cautat topicuri despre redirectionari pe forum si nu am gasit nimic despre acest subiect, ce e drept nici nu prea am stiut ce sa caut. Daca exista un topic pe acest subiect, rog o redirectionare catre subiectul respectiv. Multumesc anticipat.
P.S. Imi cer scuze ca nu am scris linkul folosit pe post de exemplu intr-un cuvant, dar nu pot posta linkuri, chiar daca sunt pe post de exemple.