N-am sa pricep niciodata algoritumul asta de calcul Google ... De ce conteaza vechimea site-ului ... ce legatura are cu continutul?
N-am sa pricep niciodata algoritumul asta de calcul Google ... De ce conteaza vechimea site-ului ... ce legatura are cu continutul?
Nici cei care lucreaza la Google nu il inteleg.
Ideea e sa incerci, sa experimentezi, sa vezi ce fac altii si sa incerci sa imbunatatesti.
Americanii au o vorba: "Whatever works for you"
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Rasfoind feedul am dat peste acest articol Outreach for Linkbuilding - Whiteboard Friday | SEOmoz
care mentioneaza o unealta foarte puternica: Follower Wonk: Cool stuff with Twitter bios, stats, and such
Incercati si convingeti-va. Cu ajutorul ei am dat peste un profil de twitter cu o descriere de genul: "... Follow me and I will follow you back :-)" la vreo 15588 de followeri. Singura problema este ca n-am siteul gata...
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Social media prezinta cifre din ce in ce mai mari:
"LinkedIn is over 100 million users, Twitter has over 200 million accounts and Facebook is around 600 million users."
http://www.toprankblog.com/2011/03/s...ess-barcelona/
Multumesc celor care posteaza link-uri ... chiar mi-au fost de folos!
Respect.
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Doua articole interesante despre folosirea titlurilor in SERP.
Search result decoration
A Guide To Special Character Use In Title Tags | AUKSEO - Blog from a Search Engine Optimiser based the UK
Website Optimization: First Link Priority
In articolul de mai sus se analizeaza cazul in care Pagina A are doua linkuri diferite spre pagina B si se afirma ca Google nu ia in considerare decat ancora primului link.
Intrebarea mea este - in cazul in care ai astfel de linkuri, iar primul link este pe o imagine, despre care se spune ca atributul alt nu are valoare de ancora pentru link, se poate folosi atributul "title" pentru tagul a astfel incat sa suplineasca lipsa textul ancora?
The best things in life aren't things
Si aici se dezbate acelasi subiect, poate te ajuta: Exclusivitatea primului link in SEO
Din cate stiu eu textul alternativ tine loc de text ancora daca link-ul este o imagine, nu vad de ce ar trebui sa fie neglijat acest text alternativ indiferent ce urmeaza dupa... ( fara teste nu o sa stim niciodata exact totusi ).
A New Era Of Search Is About The Answers, Not Just The Links
Aici spune Matt Cutts ca pentru a fi indexata o pagina AJAX trebuie sa aiba #! si nu # simplu. Cred ca va fi folositor pentru cei care se intrebau ce schimbari a facut Google: YouTube - Will Google improve its crawling of AJAX?
Un articol util despre ce trebuie facut pentru a imbunatati page speed
Optimizing Page Speed - Actionable Tips For SEOs and Web Developers | SEOmoz
The best things in life aren't things
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)