Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Ce parere aveti despre masca HTML ?

Vizualizare arbore

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    35
    Posturi
    431
    Putere Rep
    33

Implicit

De ce aș folosi o "mască HTML" (sincer, nu am auzit până acum de termenul ăsta) când aș putea să rescriu manual URL-urile din .htaccess? Nu îmi ia mai mult de 5 minute să fac asta și e și mai simplu.

1) Modificare cromatică? Te referi la client side? Aproape toate CMS-urile separă partea grafică (sau presentation layer) de cod server side (business layer/domain, sau cum s-o numi) deci "modificarea cromatică" se face ușor din CSS sau din template.

2) Încărcare rapidă în browser? Procesarea codului php o face serverul apache/IIS/nginx, n-ai treabă cu browserul. Dacă se încarcă greu, implementezi un cache system (memcached, cache lite, etc) sau te folosești de vreun template engine care are și un modul de cache, cum are smarty.

3) Validare HTML5? Pentru ce? O bună parte din utilizatorii români folosesc încă folosesc IE6, care nu suportă HTML5, deci n-ai nevoie de HTML5.

4) "Optimizarea profesională" se face ușor dacă layerele sunt separate, la fel și eliminarea erorilor XHTML. Vezi ce am zis la 1).

5) Eliminarea câmpuri nedorite din cod sursă - aici chiar nu am înțeles ce vrei să zici.
    Ultima modificare făcută de Bogdan Ungureanu; 6th January 2011 la 10:21.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce parere aveti despre epromovare-web.ro
    De imation256mb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th April 2009, 22:46
  2. ce parere aveti despre Internetics-ul din acest an?
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 8th November 2008, 13:55
  3. Ce parere aveti despre asta?
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th October 2008, 19:28
  4. Ce parere aveti despre www.helpero.com
    De mo0nrider în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 12th September 2006, 03:26

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii