5th January 2011, 07:49
0 out of 2 members found this post helpful.
Ce parere aveti despre masca HTML ?
Ce este masca HTML ! In general se foloseste la website-urile statice. Se poate folosi la orice model de site, Joomla, WordPress, Drupal, etc. Pentru ca sunt foarte multe persoane care detin site-uri web si nu stiu exact ce ar trebui sa faca pentru a avea pagina de start bine optimizata, sau sa elimine erorile in cateva minute, ori paragrafe nedorite din codul sursa, pot face o masca HTML si problema se rezolva usor.
Ce avantaje avem:
- Eliminare erori XHTML
- Optimizare profesionala
- Eliminare campuri nedorite din cod sursa
- Incarcare rapida in browser
- Validare HTML5
- Modificare cromatica simpla
Pentru ca subiectul este destul de marisor, puteti citi despre masca HTML, aici:
computerscom.ro/masca-html-secrete-seo-validare-xhtml/
5th January 2011, 18:29
0 out of 1 members found this post helpful.
Stimate Domn ! Ai intrebat cu ce te ajuta sa ai prima pagina valida ? Afla ca este cea mai importanta din site-ul tau ! Prima pagina este legata direct de domeniul tau, restul sunt pagini secundare, dupa cate stiu eu.
Cu argumentul "Intri si le modifici pe toate ", este usor de zis insa nu asa de usor pentru toata lumea, am specificat ca asta este o treaba usoara pentru cei care nu sunt profesionisti ca tine.
Ultima argumentatie pe care o faci este ca - "aceasta masca html de care vorbesti este inutila, ba mai mult iti poate aduce deservicii din punct de vedere seo" , nu stiu cat pricepi sau ce pricepi din SEO, nici nu spun ca nu ai dreptate insa, daca te uiti in codul sursa al fiecarei pagini afisata de browser, oricare ar fi el, vei vedea ca totul este in batranul HTML. Intrebarea mea este - ce poate aduce rau in SEO, daca este o pagina HTML ? Chiar nu vad de ce sustii aceste lucruri. O pagina Web, nu poate aduce "deservicii", daca masca respectiva are descriere, titlu si continut relevant, ce "deservicii", poate aduce ?