Daca exista 2 domenii cu nume la fel , unul .com si unul .ro , ambele gazduite in Romania, care va avea o importanta mai mare in google , dupa numele de domeniu? com sau ro ?
Numele domeniului
Actualizarea constanta continutului
Backlinkurile
On-page SEO
Daca exista 2 domenii cu nume la fel , unul .com si unul .ro , ambele gazduite in Romania, care va avea o importanta mai mare in google , dupa numele de domeniu? com sau ro ?
Adrian - MXHOST
Deacord cu tine, .ro e deja targetat pe romania, .com poti sa il targetezi din webmaster tools si devine acelasi lucru deci au aceeasi importanta.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ca si raspuns la sondaj clar backlinks + unique good content rules![]()
Eu consider ca Linkurile conteaza cel mai mult ...
Totul este important pentru motoare de cautare. Eu as spune asa : 40 % Backlinkurile, virsta si numele domeniului 20 %, contentul 20 % si optimizarea seo iarasi 20 %.
Asa e daca ai cuvintele cheie in domeniu si anchor text-ul e mai usor de obtinut si site-ul urca mai usor, dar se pare ca Mr. G pune destul de mare importanta si pe domeniul in sine doar pentru ca are respectivele cuvinte cheie. Ceea ce a dat startul la vanatoare dupa astfel de domenii. Nu mi se pare foarte ok pentru ca relevanta unui site pentru o anumita nisa se vede cel mai clar din continutul site-ului sau asa ar trebui sa fie.
Intr'adevar, e mai usor de obtinut, dar cele mai importante raman backlink-urile, iar cel mai bun exemplu cred ca ar fi o cautare pe google dupa "web design" ... nu vad pe prima pagina nici un site cu domeniul "webdesign.xx" sau "web-design.xx"
Ce e mai ok sa urci in serp , sa cumperi linkuri sau advertoriale (care sa contina binenteles linkuri catre pagina ta) ?
Multumesc frumos !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
parerea mea e ca-i mai important un link in interiorul unui text mai elaborat si care are legatura cu keyword-ul pe care vrei sa-l promovezi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)