Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: problema "indexare" linkuri din articole indexate

Afișare hibrid

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit problema "indexare" linkuri din articole indexate

Salutare,
    mai asupun o problema parerilor voastre.
    Am creat cam de 1 an o alta miniferma de bloguri, pe platforme gratuite, cam 30 siteuri, majoritate WP, blogspot sau pe platforme gratuite unde am instalat WP. Pe ansamblu sunt multumit de rezultate si ma bazez pe ferme insa am o problema. Indexarea linkurilor din articole.

Sunt SUTE de articole cam de o pagina, in engleza, extrase prin full content RSS din domeniul nisei mele.Domeniul este asa de restrans incat pe net este poate articolul meu si cel sursa..deci maxim 2 -3 duplicate in total.
    Articolele le postez aleator pe cate un blog cam odata la 3-4 zile cu maxim un link inserat aleatoriu in continut.

TOATE articolele sunt indexate f repede, uneori in cateva ore.
    PROBLEMA: cand verific numarul linkurilor catre siturile mele ( cu softuri de amaliza SEO) apar destul de putine linkuri indexate. Pai am sute de articole indexat si ceva mai putine sute de linkuri (indexate).
    Ce mai observ este ca sunt indexate linkurile cam de pe aceleasi bloguri.

Am postat o perioada si articole total unice de specialitate din carti.
    Cam acelasi efect..

ceva opinii?
    Ultima modificare făcută de diasomie; 6th October 2010 la 09:20.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Prima opinie ar fi ca nu sunt deacord cu practicile tale, si aici nu ma refer strict la "ferma de bloguri", ci la furtul de articole.

In al doilea rand numarul de articole indexate il verifici cu acelasi tool cu care verifici si nr de linkuri? Da, de aici este problema. Ca sa afli numarul total de linkuri ai nevoie de timp, nu stiu sa existe un tool care sa arate rezultatele realtime, majoritatea se bazeaza pe site explorer din yahoo care se actualizeaza destul de greu.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Si ce indexeaza yahoo difera mult de ce indexeaza google, si apoi e foarte posibil ca unele din acele bloguri sa fei semnalizate de google ca bloguri cu probleme si link-urile din ele sa nu fie luate in consideratie. Eu am patit asta cu un site in care toate articolele erau indexate dar link-urile din ele nu erau luate in consideratie. Si ma gandesc ca este posibil ca astfel de practici sa iti faca si rau.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

1) NU a e furt de articole, este postare de full RSS cu trimitere la sursa. Sunt si situri notorii care posteaza stiri in acest mod. ( oricum nu discutam aici de moralitate) In plus de asta a fost pus RSS ul ala pe pagina sursa, sa fie preluat.
    2)acelasi lucru se intampla si la articole UNICE, scrise de mine.
    2'')rabdare am avut si un an cu unele articole si linkuri. Articloele indexate au vechime mare , dar linkurile de pe ele nu apar.
    3)o perioada m-am gandit ca ar fi vorba de problemele pe care le are hostul ( ca notorietate) , in sensul ca daca e free si se cam face spam de pe el ( Evident de alti useri) sa nu prea fie agreeat de Google.
    Bun dar ce ai atunci cu Wordpress? sau cu altele cu platforme de blog foarte folosite /apreciate.
    4) FOLOSESC websiteauditor ca sa analizez linkurile sau traffic travis sau market samurai si pentru indexari caut clasic paginile indexate prin Google.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 6th October 2010 la 10:41.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

diasomie, ia incerca tu sa compari numarul de linkuri cu numarul de pagini indexate in yahoo, lasa-le pe alea din google. Ia vezi, acum iti ies socotelile?
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Tu daca ai vedea o serie de cateva zeci, sute de site-uri care trimit linkuri doar catre un anumit site nu ti s-ar parea dubios?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

la modul cel mai serios nu stiu cum sa verific nr de linkuri in Yahoo, doar google m-a interesat. Era un addon parca in chrome. sau parca si Yahoo avea serviciul asta. O sa incerc
    LOVELIVE - cazul meu nu prezinta sute de siteuri, ci app 20-25 , indexate si IP uri de clasa C toatal diferita. NU trimit link doar catre un site , catre mai multe , doar ca sunt in aceeasi nisha.
    Sunt ferme de sute de astfel bloguri cu f mare succes.Eu imi studiez concurenta f des. O sa fiti uimiti cum siteuri notorii in anumite domenii , chiar academice au astfel de sateliti, domenii, ferme, ( domenii proprietare) cu linkuri.
    Un lucru: in trecut am lucrat mult cu farmevolution, instalat pe domenii. Doar ca marime de ordine, incercam sa tin scriptul in frana, dar tot faceam 20 de bloguri noi pe zi cu app 100 de postari noi pe acelasi domeniu sau subdomeniu. Toate erau indexate.Continut scraped si facut keyword spin, uneori de necitit. Era adorat de google. Nu o sa credeti dar am renuntat dpdv MORAL, nu am vrut sa daug gunoi in WEB.

am verificat acum cu yahoo. Surpriza. Sunt cam la jumatate ca numar de linkuri, fata de cele din google!
    De ex pe un site in yahoo am 55 de linkuri , iar pe google am indexate 135 linkuri.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 6th October 2010 la 10:58.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Vezi ca la wordpress era un fel de redirect intr-o vreme, care a alungat o gramada de spam/bloguri. Nu am nimic pe wordpress.com ca sa mai pot sa caut acum Se activa parca la momentul in care dai click pe link.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

probabil este pe serverele lor WP, gazduite de ei. Eu am multe wp instalate pe servere diferite, gestionate de mine. Si aici mai e valabila treaba asta?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Nu nu.. am crezut eu ca vorbim de wordpress.com
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Articole pe "Portal de telefoane mobile"
    De ZMY în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th January 2011, 20:12
  2. Scriu articole pe blog PR2 si/sau PR4 in regim "barter"
    De paulpadurariu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th February 2010, 09:54
  3. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  4. Chemare script php prin <body onload=""> - PROBLEMA