Ce inseamna la tine "in ultima perioada"? Zici ca modificari mari nu au avut loc, poate au fost unele mici care conteaza mai mult decat crezi... Eu zic sa incerci sa-ti amintesti fiecare miscare ce ai facut-o in ultimele 2 luni de zile, pe cat posibil, si sa incepi sa le analizezi cu seriozitate pe fiecare in parte.
O alta chestie care eu nu stiu cat de corecta e, sunt linkurile din footer. Observ ca pentru mai multe siteuri ai cate 4-5 linkuri de genul: www.site.xx/video www.site.xx/versuri www.site.xx/stiri
Dupa forma url-urilor imi dau seama ca toate aceste siteuri iti apartin si banuiesc ca linkurile sunt si reciproce. Cam ce sanse sunt ca un site sa primeasca natural 5 linkuri site-wide de pe un altul??? Ei, cam niciuna....
Sunt sanse mari ca aceasta sa fie problema, ba mai mult, exista riscul ca si celelalte siteuri sa fie penalizate unul cate unul. Daca nu vrei sa le scoti, o solutie ar fi sa le pui nofollow, eventual sa le pui intr-un loc mai vizibil, pt a obtine macar niste trafic pe cat posibil...

Răspunde cu citat