Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Cost SEO On-page

Catalin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Galati, Romania
    Posturi
    153
    Putere Rep
    30

Implicit Cost SEO On-page

Am cautat informatii cu privire la cat ar costa un serviciu de SEO doar on-page dar nu am gasit mare lucru. Voi ce spuneti? Nu vreau neaparat sa-mi spuneti ce tarife aveti pentru un astfel de serviciu, dar macar orientativ cat valoreaza aceasta munca. Am primit o astfel de oferta dar pana acum am facut optimizare doar pentru siteurile personale. Ce parere aveti?
    Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu zic ca nu e un pret fix, totul depinde de orele de munca depuse pentru optimizarea on-page. Un SEO bun cred ca ia la vreo $20/ora sgur si daca sta 10 ore doar la partea de on page, un pret fair pentru el ar fi $200. Depinde de complexitatea situatiei, de multiminea de modificari care trebuie facuta si foarte mult de timpul consumat Time is money.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

E imposibil sa-ti spuna cineva un pret estimativ fara sa discute cu tine si sa vada siteul.

Si Nosfer, toti SEO pe care-i cunosc nici nu te baga in seama pentru $20 / ora

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Sandossu Vezi Post
    E imposibil sa-ti spuna cineva un pret estimativ fara sa discute cu tine si sa vada siteul.

Si Nosfer, toti SEO pe care-i cunosc nici nu te baga in seama pentru $20 / ora
    20$ /ora... 8 ore pe zi = 160$ pe zi x 30 zile = 4800$ eu zic ca ar fi bine sa ma bage in seama pt 4800$..
    tind sa cred sandossu ca 5000$ pe luna nu e un salariu prost avand in vedere "criza" ...
    sa nu exageram ca un SEO master castiga 20-30.000 $ pe luna doar din prestari servicii ca , sa fim realisti, exista alte slubje mai importante in lume...

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

da, dar pe langa cele 20 de ore de la proiect mai trebuie cateva in care sa faca un audit, altele in care sa mearga la una - doua intalniri cu clientul (si altele pt alti clienti care nu mai ajung sa cumpere) si tot asa;
    plus ca poate are si o parte din luna in care nu gaseste clienti (riscurile de a lucra freelenacer / a avea firma vs a fi angajat);

prin urmare.. aproape sigur cineva care iti cere 20$ pe ora nu catiga 5000$ pe luna (exceptand caul in care ii dai de lucru pe banii astia un an intreg, dar atunci tariful poate fi negociat, deci tot nu se ajunge acolo);

\\edit: si 30 de zile pline in luna februarie nu lucrezi nici sa vrei;
    nu ai cum sa lucrezi cate 30 de zile pe luna in mod constant (sa zicem macar un an);
    gandeste-te ca in vacanta nu te plateste nimeni, de 1 mai nu te plateste nimeni, etc;
    trebuie sa incluzi in tariful pt orele pe care le lucrezi si perioadele astea.. pt ca in perioadele astea inca ai de platit facturi, inca trebuie sa mananci, etc
    Ultima modificare făcută de Ciprian.Olaru; 12th June 2009 la 07:42.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

eu am zis doar un pret decent pentru timpul pierdut Sunt multi care cer pe consultanta sume foarte mari, sa nu vorbim de persoanele care se ocupa cu asa ceva din afara.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

In primul rand luna are 20-22 de zile lucratoare, iar ce a zis gabriel e foarte bine. $20 / ora nu inseamna nici pe departe $5,000 / luna.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Muscati din marul discordiei....preturile intotdeuna creaza neplaceri...mai ales ca de multe ori exageram.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Ah si topicul e despre Cost SEO On-page, nu despre SEO/SEM sau optimizare SEO sau promovare SEO.

Ce salar are o persoana ce optimizeaza cod, pune titluri si descrieri, face o structura buna la un site, etc?

Zic asta ptr ca mi se pare ca ptr multi SEO=SEM...si nu e chiar asa.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Asta vroiam sa zic si eu. Ca s-a cerut un pret pentru SEO on-page, nu pentru un SEO in adevaratul sens al cuvantului
    La SEO onpage nu o poti lucra 8 ore pe zi timp de o luna sau cel putin nu la un singur site. Pana la urma aplici niste tehnici "dupa manual" (optimizezi cod, adaugi descrieri si titluri, taguri h1, etc.). In plus cine face asta nici nu cred ca are responsabilitatea SERPs-ului, pentru ca nu e treaba lui sa adune si linkuri.
    Cred ca pretul dat de nosfer e chiar ok, daca nu esti deja un nume si iti permiti sa iti selectezi clientii dupa bunul plac.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scriu articole contra cost
    De Shumy în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 1st November 2010, 19:07
  2. Cost servicii SEO
    De maki în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th November 2009, 15:38
  3. cost hosting si spatiu de stocare
    De emaianos în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 25th April 2009, 12:45
  4. Cost Per Click - Cum Se Calculeaza
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th March 2006, 10:34
  5. Continutul, adica on-page SEO vs off-page SEO
    De Razvan Pop în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st October 2005, 16:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •