Salut,
Am cateva intrebari
1. linkul de pe subdomeniu1.domeniu.com catre subdomeniu2.domeniu.com si invers, cum este vazut?
ca un link intre doua pagini obisnuite alte site-ului? (ex: domeniu/pagina1.html cu link catre domeniu/pagina2.html)
2. daca ar fi sa faci un sitemap cum il faci? pentru fiecare subdomeniu si domeniu? Sau unul singur, care sa includa si subdomeniile, pozitionat pe domeniu? cum ar fi mai bine?
3. sa zicem ca un site are 5 categorii principale A, B, C, D, E. fiecare difera tematic una de alta si au inca 10 categorii tematice in cadrul lor (ex: A 10 categorii despre A, B 10 categorii despre B, etc).
Ce recomandati? 5 subdomenii? A.site.ro ; B.site.ro ? sau mai indicat ar fi realizarea a 5 site-uri A.ro, B.ro?
presupun ca are importanta si destinatia site-ului, daca este un portal este preferabil sa aiba A.site.ro si B.site.ro sau site.ro/A/ site.ro/B/ etc?
4.cum este vazut un subdomeniu fata de domeniul care apartine? (prioritar, pentru ca-l considera tematic? - tind sa cred eu). dar fata de un domeniu concurent (sunt pe pozitii egale sau un mic boost il va avea domeniul? - imi dau seama ca sunt si alti factori)
cam atata pe moment
Multumesc frumos
din cate stiu, aceste link-uri de pe guestbook sunt ignorate (initial ofereau un boost fantastic).De curand am ajuns pe site-ul v7n.com din cauza ca am citit undeva de concursul initiat de webmaster-ul de acolo. Acolo era ceva poveste despre un grup francez care folosea ceva smecherii ca sa atace un alt concurent.
Idea era ca postau link-uri spre site-ul adversarului pe un site care avea comments enable (ceva guestbook parca).
Este posibil asa ceva?
Daca da, de ce Google nu ignora pur si simplu link-urile de pe un site considerat dubios. Intreb pentru ca din nou asa ceva e foarte usor de abuzat.
Consider ca, daca google nu gaseste o relatie de reciprocitate intre tine si site-uri dubioase nu te afecteaza (asta ar insemna sa ai si tu link de pe site-ul tau catre guestbook-ul/site-ul dubios).
ps. link catre discutie ai?