Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: intrebare despre back link

giovanni12345 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    264
    Putere Rep
    0

Implicit intrebare despre back link

nu inteleg un lucru.
    backlinkuri catre situl meu sunt multe insa cind in goole sriu
    link:situlmeu.com i-mi da numai citeva ?? pe celelalte google nu le ea in vedere ?? in yahoo cind scriu link:situlmeu.com i-mi da mai multe linkuri de ce??? de ce google nu vede toate back linkurile ??

Al doilea lucru care m-ar interresa este.
    Daca adresa saitului meu se intilneste des in internet insa nu ca backlink da pur si simplu ca text are vrio importanta aces lucru ???

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Google afiseaza doar o parte din backlinks pt comanda respectiva, chiar daca el le vede pe toate (cele indexate).

La intrebarea 2 nu stiu raspunsul, dar inclin sa cred ca nu.

PS: Ar mai trebui sa pui mana pe niste carti de gramatica/limba romana. Ai un scris....
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    33

Implicit

1. cati ani ai? Am un var de 11 si scrie mult mai corect decat tine.

2. din cate stiu eu Google arata sub 10% din backlinks cu comanda "link:" daca vrei sa ai o idee despre cat de multe backlinkuri ai poti sa-ti faci cont la webmaster tools sau poti sa verifici cu Yaho Site Explorer mai bine.

3. daca e doar text nu e considerat de Google ca fiind o recomandare deci nu e nici un bonus.

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    33

Implicit

Daca adresa saitului meu se intilneste des in internet insa nu ca backlink da pur si simplu ca text are vrio importanta aces lucru ???
    Esti sigur ca e scrisa corect adresa site-ului tau acolo unde ai cautat-o? Eu am mici indoieli in privinta acestui lucru..

Daca in schimb, adresa este scrisa corect, pentru google nu are nici o importanta acest lucru, insa daca vrei ca acel nume sa devina un brand, e foarte bine ca lumea sa afle de el, asta fiind o metoda buna de promovare atat timp cat eviti sa faci SPAM.

@Nosfer: Ai gasit vreun articol unde se gasesc mai multe informatii despre procentajul de backlinkuri pe care il arata Google?

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de warrior Vezi Post
    @Nosfer: Ai gasit vreun articol unde se gasesc mai multe informatii despre procentajul de backlinkuri pe care il arata Google?
    asta o spun din constatari proprii. 10% oricum e o cifra extrem de optimista, de obicei google inlinks arata 50 de linkuri cand site-u' poate avea 10k inlinks in Yahoo. A vorbit si matt cutts despre operatorul link: aici si a spus ca Google nu are suficiente servere pe care sa stocheze si informatiile respective plus ca nu incureaza sa aflii toate linkurile competitorului tau. Daca vrei sa le aflii pe ale tale, folosesti Google Webmaster tools de ex.

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    33

Implicit

E bine de stiu. Mersi!

interval este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

da, google nu arata toate linkurile catre un site, chiar daca le are indexate. Yahoo este mult mai scrupulos din acest punct de vedere, acolo le gasesti pe toate (cele indexate)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. intrebare despre link exchange?
    De cristi-net în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th July 2010, 10:02
  2. content vs back link vs pr
    De dcosmin83 în forumul Google
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 25th March 2009, 20:32
  3. back link-uri google
    De Cornelius în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th March 2009, 21:10
  4. Valoare back-link
    De dragoserv în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 15th February 2008, 16:07
  5. Back-link
    De dragoserv în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th March 2007, 15:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •