Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 37

Subiect: Preturi SEO

Afișare hibrid

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pentru ca site-urile de ziare si stiri au un atuu, pe care site-ul lui haos nu l-ar avea. Sunt deja branduri promovate la televizor, sau unele chiar cu televiziuni in spate, sau ma rog, ziare scrise. Sunt sigur ca mai multi cauta pe google dupa anumite trusturi, decat dupa cuvantul simplu stiri..
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Ca o concluzie daca imi permiteti pe exemplul lui nosfer.
    - toata lumea este de acord cu pretul / kw pentru prima pagina
    - majoritatea spun ca este nejustificabil pretul cerut pentru top 3 cel putin din punctul de vedere al comerciantului.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Kul
    Kul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th July 2005
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    47
    Posturi
    47
    Putere Rep
    38

Implicit

- top10 fiecare cuvant - 400 euro din care 200 euro avans, 50 euro pentru top10 atins la fiecare cuvant cheie
    1. vreau si eu sa inteleg asta, dpdv client. cat platesc in final pt un keyword care atinge top10: 450 EUR?
    2. e acelasi pret si pentru "stiri" si pentru "fosfati"?
    Ultima modificare făcută de Kul; 17th February 2009 la 11:57.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Kul Vezi Post
    1. vreau si eu sa inteleg asta, dpdv client. cat platesc in final pt un keyword care atinge top10: 450 EUR?
    2. e acelasi pret si pentru "stiri" si pentru "fosfati"?
    Asa domne.. sa tragem o concluzie. Spuneti un algoritm de calcul clar si cat mai general. Adica ceva de genu "pentru kw cutare in top 10 s-ai calcula asa.. si ai de plata atat..".
    Poate unii la final vor vrea sa si comande un astfel de serviciu, poate chiar voua.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

memelea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    37

Implicit

Pana la urma asta e rolul auditului, pana nu afli care sunt cuvintele cheie, pana nu analizezi concurenta, pana nu pui la punct un plan de bataie nu cred ca poti sa zici un pret, doar aproximari. Intre o aproximare si suma finala de la sfarsitul auditului poate fi o diferenta enorma (in plus sau minus).

Cel mai bine analizezi in profunzime si la sfarsit vezi cat trebuie sa ceri raportat la munca si efortul tau depus.

Daca e nevoie doar de 2 backlinkuri normale pt a ajunge pe primul loc pagina 1 nu poti sa ceri 5000E evident.

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu cer per proiect dar eu nu prea lucrez pt rromani pt ca le zici 300 eur si stramba din nas ... ii las sa ii faca unu din "experti" cu 100$

Da noi si indienii ne prostituam online am vazut oameni care lasa din pret cu nesimtire si lipsa de bun simt fata de ei

Eu unu daca nu imi acepta pretu sa fie sanatos mai bine nu lucrez ca nu mor de foame

adiz este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    bucuresti
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit no offense

sunt doua lucruri de care nu tine nimeni seama pt serviciile seo:

- primul ar fi ca de banii aia faci reclama ppc sau contextuala poate mai multa decat vizitatorii care iti vin din cautarile pe un anumit cuvant (si orice logica iti spune sa alegi varianta mai sigura si mai ieftina); exceptia ar fi cuvintele cu cautare si strainii (care implicit targeteaza international si unde poate au mai multe cautari deci unde un ppc i-ar costa mai mult). si lasam la o parte avantajul (mai ales acum) de a folosi si alte retele de reclama decat google.

- al doilea ca prefera sa dea preturi "ca in piata" ignorand faptul ca daca nu ai de lucru e mai bun un sistem - atat ma costa, atat pun profit si ies in castig mai mic decat sa stau degeaba dar cu mandria ca am dat o super cotatie si poate a picat un prost. exceptie fac cotatiile iesite din normal (10-50k) care sunt date doar cu scopul de a refuza politicos clientul.

si asta am observat pentru ca de 3 luni caut ceva simplu - o persoana care sa imi poata taxa seo dupa ce a indexat site-urile in primele X (=5) pozitii in google pe anumite cuvinte si a si stat acolo o luna. si in concluzie inca mai caut astfel de persoane pt clientii mei. si inca sper ca exista sau ca vor incepe sa apara odata cu criza.

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    289
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu se compara seo cu adwords. Degeaba comparati cele 2 variante.
    Pentru trafic din adwords trebuie sa platesti continuu (cat platesti ai trafic), in schimb dupa o campanie seo ai trafic o perioada mai lunga, cu ceva noroc destul de lunga.

Nu se poate garanta perioada care esti in top, iar daca e vreunul care se asteapta ca plateste 400 de euro si exista cineva sa ii aduca siteul in top 10 si o sa ramana acolo forever se inseala amarnic.

Poti sa faci o comparatie cu suma de 400 de euro, cat trafic iti aduce din adword si cat tiar aduce in x zile in care esti in top dupa o campania seo.

Parerea mea este ca varianta a 2 este mai avantajoasa, asta fara sa fi incercat vreodata varianta adwords.

Pt firmele sau cei care cumpara seo: vrei stabilitate? atunci nu cumperi de 400 de euro, ci angajezi un om sa se ocupe permanent de asta.

Referitor la cautarea dupa stiri ... nu as da nici 10 Ron pentru a fi in top 10 dupa aceasta cautare. Nu se cauta. Traficul siteurilor de stiri vine din alte cautari.

PS. In Romania nu exista siteuri giganti. Cu pricepere, insistenta si rabdare poti ajunge in fata oricarui site. Vorba aia: "e usor sa ajungi in top, dar mai greu e sa te mentii acolo."

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de mariuslmm Vezi Post
    Nu se compara seo cu adwords. Degeaba comparati cele 2 variante.
    Subscriu .Cele doua metode de promovare sunt complementare si de aceea cred ca pretul SEO nu ar trebui sa aiba referinta in rezultatele adwords ci in complexitatea efortului depus ( concurenta reflectata destul de bine de numarul de raspunsuri/keyword) .Vrei sa faci SEO faci SEO , vrei sa faci adwords faci adwords ; ideal seo+adwords , cel putin in perioada de inceput a siteului ( unde e foarte util adwords ) .

adiz este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    bucuresti
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

de principiu de acord cu voi. insa dpdv business sa calculam:
    - 400 euro adwords = 4000 - 10 000 vizitatori adusi (si stii CLAR cat e aceasta cifra pentru ca o poti limita).

- 400 euro seo pe 2 cuvinte care au 3000 de cautari pe luna fiecare * 50% rata de click (sa zicem ca esti primul) = 3000 de vizitatori POATE adusi. daca inmultim cu 20% (sau cat era rata pt locul 2) = 1200 de vizitatori adusi.

in alta ordine de idei mai nou exista si factorul seriozitate (vis-a-vis de seo spam) - daca omul ala a platit sa apara acolo atunci inseamna ca il interesez eu ca si client. daca a aparut in primele 2 locuri e posibil sa dau peste un seo spam sau un mfa sau mai stiu eu ce fara relevanta.

si calculul asta este si mai bun daca discutam de vanzare - gen magazin online unde s-ar putea ca rata de conversie in cumparatori sa fie mai mare in virtutea celor spuse mai sus.

daca discutam de international cu cunvinte cu 100 000 cautari pe luna atunci 400 se justifica. insa s-ar putea ca 400 sa se faca 10 000 si rationamentul ramane in picioare.

asta vroiam eu sa spun. impresia generala este ca seo merita. seo merita daca e facut ieftin , cu cap si de durata (ceea ce f rar gasesti).

si n-as vrea sa intram in polemici pe tema asta insa ma gandeam ca v-ar ajuta mult mai mult si feedbackul unui consumator/client de adwords si seo.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Exagerari preturi
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 17th September 2008, 23:30
  2. preturi mentenanta
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th August 2008, 13:37
  3. informatii preturi
    De Kaldirahy în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th February 2008, 23:32
  4. Preturi review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere