Am si eu o nedumerire. Un link pus in header pentru un site e mai important decat daca ar fi pus in footer. Ma refer la SERPS, sau e cam aceiasi treaba. Am auzit pareri diferite de asta intreb. Multumesc
Am si eu o nedumerire. Un link pus in header pentru un site e mai important decat daca ar fi pus in footer. Ma refer la SERPS, sau e cam aceiasi treaba. Am auzit pareri diferite de asta intreb. Multumesc
are aceeasi putere
doar fiind mai sus sunt sanse mai mare de a fi accest de catre vizitatorii site-ului respectiv
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
mai nou se zice ca linkurile din footer nu au aceeasi putere precum un link aflat in alta zona a site-ului, tocmai pt ca google si-a dat seama ca majoritatea celor ce fac schimb de linkuri folosesc footer-ul . Acum nu stiu cat e de adevarata e chestia..
:)
Paranoia sau....fratilor....Google nu e Dumnezeu....
Si daca eu fac pozitionarea paginii in CSS si la mine footerul este primul element din cod, cum stie Google ca linkul meu este in footer si nu in header? Si eu zic ca e paranoia.
Putem doar sa presupunem ca principiile care stau la baza calcularii page rank-ului se aplica si pentru transferul trust-ului. Cu cat legatura este plasata mai bine, cat mai sus (in cod nu neaparat in varianta pe care o vede vizitatorul) cu atat damping factor-ul este mai mare. Daca ai un link in footer, beneficiezi de 5% (am ales o valoare aleatorie) din puterea unui link in content.
Eu nu dau 2 lei pe link-urile din footer, poate doar daca este de la un competitor direct sau pe un site cu o foarte mare autoritate. In plus, daca exagerezi cu legaturile din footer te poti alege cu o penalizare, atat pentru cele de pe site-ul tau cat si pentru ibl-uri. Este important sa variezi pozitia lor la fel ca si cu text-ul ancora.
Crezi ca ii este atat de greu lui Google sa "inteleaga" CSS-ul? ...
Nu stiu sa dau un raspuns exact, nu am terstat, nu am auzit pareri ale unora mai destepti ca mine, insa pot spune ca este posibil, si cred ca are capacitatea de a citi pozitia unui element in pagina, indiferent de trucurile css aplicate...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Simplu NU
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)